07.00 am Cavallino Italy

 

Jag har nyss vaknat till ännu en solig och varm dag i Italien. Familjen sover fortfarande och efter en promenad på stranden gör jag som jag ofta gör, njuter av morgonlugnet genom att sitta vid datorn en liten stund och fixa med några bilder och med fungerande wifi kan jag inte låta bli att posta ett inlägg från Cavallino. Snart väntar frukost på balkongen, ett noggrant smörjande med solkräm och sedan skönt slappande vid hav eller pool. Behöver jag säga att vi har det bra?

 

IMG_0289-550px IMG_0288-550px IMG_0294-550px IMG_0295-550px IMG_0297-550px IMG_0299-550px IMG_0307-550px

 

5 svar till “07.00 am Cavallino Italy“

 1. Say no more!!
  Det är livet det…det märks att ni har det bra. Njut i fulla drag.
  Här hemma är det också varmt men jag kan tänka mig att ni har ”skönare” värme.
  Ha en fin dag och slappa ordentligt

  Kramar
  Lene

 2. Ser underbart härligt ut. Här är också varmt. Fast ingen pool el hav. Så fint! Ha det bra Kram Pernilla

 3. Så härliga bilder, de där morgnarna när övriga familjen sover är underbara, jag är alltid uppe tidigast, älskar att promenera längs havet innan den fylls av parasoller och bad sugna. Ta ett morgondopp innan frukost. Alldeles underbart. Ha en fortsatt skön resa. Kram Åse

 4. det låter fantastiskt skönt!!!

  Kram Kajsa

 5. Om jag inte vore vid havet och om inte termometern skulle stå på 28 grader, så skulle jag bli grön av avund! Nu blir jag ju ändå lite avundsjuk för Italien är ju ändå Italien…
  Önskar dig fortsatt skön semester med massa av ljuvliga dagar.
  Kram M.E

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.