Att tillföra energi för både hem, kropp och själ …

646A6817-vår,-vardagsrum,-viol 646A6820-vår,-vardagsrum,-viol

 

Häromdagen kände jag mig både trött och rastlös om vartannat och tankarna rusade både hit och dit. Jag hade helt enkelt lite svårt att ta mig för något trots att tiden fanns och för att få bukt med det rastlösa satte jag mig i soffan med en bok som jag återvänder till då och då, Feng shui för själen av Agneta Winqvist Nyholm. Jag bläddrade först lite planlöst i boken men fastnade sedan på en sida om hem och hälsa. ”Hur mår dina växter?” frågade boken. Jag tittade upp, såg mig omkring i vardagsrum och kök och konstaterade att vi faktiskt hade ganska många växter som inte mådde så bra. Våra stora fönsterparti släpper in mängder med härligt ljus men även mycket värme de dagar då solen står på och vi har glömt att dra för och är man dessutom slarvig  med att vattna, vilket jag oftast är, får krukväxterna en tuff tillvaro här hemma.  Det blev både till att fara fram med vattenkannan, plocka vissna blad och införskaffa ett par nya växter för att tillföra ny energi. Idag kommer jag kanske att göra saker som tillför hemmet energi men framförallt ska jag se till att fylla på min egen energi. Joggingskorna ska på och efter en löprunda i mitt tempo ska det ska bli en skön fotopromenad. Det blir en fin lördag det här och jag hoppas att du som tittar in här idag också får en fin lördag.

 

 

 

6 svar till “Att tillföra energi för både hem, kropp och själ …“

 1. Det låter som du kommer få en riktigt härlig lördag. Heja dig som tar på dig löparskorna och viktigt att du springer i din takt. Heja heja!
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 2. Härligt med feng shui inspiration. Låter som du har en härlig dag framför dig. Vi hela familjen och Tippen har precis gått milen i skogen.supermysigt. Ha en fin dag Kram Pernilla

 3. Grönt behövs på våren, både ute och inne! Hoppad löprundan blir lika energiboostande:)!

 4. Du tar så fina bilder! : )

 5. Det är fint att ta hand om sina växter en stund.
  Och sen ta hand om sig själv också=))
  Då blir det balans.

  Kram Hannis

 6. Har den boken liggandes på mitt sängbord och jag gillar den mycket.
  Borde också kolla över mina växter och införskaffa lite nytt. Skulle vilja ha en liten större växt att ställa på golvet…
  Lycka till med dina rundor i löparskorna! Spelar ingen roll vilken fart man har, bara man gör det. För mig går det riktigt bra för närvarande, knappt jag vågar säga det.
  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.