Behind the scenes – kreativt kaos

Det började på Bröllopsmässan där jag först såg dem, de fjäderfyllda heliumballongerna från Festligheter! Jag blev smått förälskad, fick en idé och var bara tvungen att genomföra den.

Idén den här gången handlade kanske inte helt oväntat om att fånga de där härliga ballongerna på bild och ibland går jag liksom inte att stoppa när jag har fått en idé. Jag måste helt enkelt testa om det kan bli så som jag har tänkt mig även om det innebär en stunds kreativt kaos i vårt hem. Som tur är har jag en mycket tålmodig familj som numera knappt höjer på ögonbrynen när jag börjar flytta runt mattor och möbler, hämtar kuddar och blommor från andra rum, plockar ner tavlor och letar fram min bröllopsklänning och låter den bli en del av en miljö som skapas i vårt vardagsrum enbart för bildernas skull. För det är ofta så jag gör när jag tar bilder här hemma. Flyttar runt, öppnar skåp i jakt på rekvesita, fixar och donar. Lite stökigt och rörigt blir det förstås men oj vad jag njuter och har roligt när jag får vara kreativ på det här sättet! Tiden försvinner och jag kan hålla på nästan hur länge som helst med att flytta runt, möblera, justera, lägga till och dra ifrån för att skapa min bild. Kreativt kaos i kombination med en slags kreativ vila och ett flow som gör mig hur gott som helst. Just nu ligger en orörd helg framför mig och vem vet vilka idéer jag får för mig att testa då.

Trevlig helg!

 

2 svar till “Behind the scenes – kreativt kaos“

  1. Så trevligt kreativt kaos. Så fint det blev med stolen och det lilla bordet till tavlorna. Klart det är inspirerande när man får hålla på och flytta runt och bara fota. Ha en härlig helg Kram Pernilla

  2. Vackra bilder..som alltid.
    Och vilken härlig idé med fjäderballonger.
    Ha en fin dag

    Kramar
    Lene

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.