Bröllop och familj, sommar och vinter …

Ett tag skapade jag dem varje månad, men nu blir det väldigt mycket mer sällan än så, collagen av bilder som jag tycker om. Ofta blev de där collagen en mix av bilder tagna under en utvald månad, andra gånger skapades de av bilder som jag av olika skäl tyckte om att sätta samman till en ny helhet. Precis som de blir ibland glöms saker, prioriteras bort eller så tappar man helt enkelt lusten och inspirationen för dem. Jag tror att det blev så med mina månadscollage. Jag tappade inspirationen för dem. Jag har inte för avsikt att ta upp den rutinen och vanan igen men just idag blev jag inspirerad att sätta samman ett collage av några av de bilder jag delat med mig av på Instagram den senaste tiden. Bilder valda utifrån känslan de förmedlar och utifrån färgerna. Bröllop och familj, sommar och vinter, inomhus och utomhus, färg och svartvit. En blandning som kan låta lite spretig när man säger orden men som när man ser den passar hur fint ihop som helst! Och färgerna, mjuka och milda färger som gör mig på gott humör.

På gott humör kände jag mig också när jag på vägen hem idag stannade för att spana på en fotoplats, en äng som jag inte besökt sedan slutet av sommaren. Ängen är en mycket vacker plats under sommaren med högt gräs, öppna vyer och sommarblommor lite här och där men den är faktiskt en väldigt fin plats även under vintern. Blommorna lyser förstås ännu med sin frånvaro men det höga gräset som nu är gulnat gör att platsen är en riktigt bra plats för en vinterfotografering. Om bara vädergudarna fortsätter att hålla sig på gott humör ska tre härliga syskon fotograferas där i helgen. Syskonfotografering och en middag med systeryster med familj, det är mina planer för helgen det och jag tror att det kommer att bli riktigt bra. Hoppas att du som tittar in här också har en bra helg att se framemot!

2 svar till “Bröllop och familj, sommar och vinter …“

  1. Som vanligt är din blogg fylld av värme och en massa vackra foton. Din helg verkar varit riktigt skön och härlig

    Kram Kajsa

  2. Så fint månadscollage. Klart man ska göra det när man känner för det. Det får inte bara vara ett ont måste. Ha en fin dag Kram Pernilla

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.