Det där med julklappar …

 

Det blev en tur till stan igår och i ett enda huj fixades nästan alla julklappar! Vi har gått från att köpa julklappar till ganska många till att köpa julklappar bara till de allra närmsta och det känns bra. Det blir hellre en lite finare julklapp än en mängd paket för det är ju trots allt inte klapparna som är det viktiga utan att vi får vara tillsammans under julen och njuta av god mat och varandras sällskap. Hur gör du med julklappar? Köper du julklappar och i så fall till vem? Om det kanske är så att du är på jakt efter en julklapp som passar både stora och små, som passar de som hellre vill ha en upplevelse än nya saker och som är helt perfekt för de som skulle bli överlyckliga över att få fina bilder på sig och sina käraste, då har jag ett tips till dig. Nu kan du nämligen köpa ett fint presentkort på en Belovedfotografering för par eller familj hos mig, Maria O, och det är julklappen som garanterat kommer att uppskattas och som dessutom ger minnen för livet! Presentkortet gäller för en timmes fotografering där lek, glädje och kärlek är i fokus och kostar 1695 kr. För att köpa ett presentkort kontaktar du mig lättast via mejl, info@mariao.se. Du betalar ditt presentkort med faktura och presentkortet skickas sedan hem till dig tillsammans med kuvert och etikett, färdigt för dig att bara skriva mottagarens namn på.

Ps. Förresten, det går alldeles utmärkt att köpa ett presentkort till sig själv också.

4 svar till “Det där med julklappar …“

 1. Visst känns det härligt när julklapparna är klara?
  Vi ger också enbart till de närmaste. Till barnen
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 2. Usch vad jag blir avis, vi har klarat av några klappar men det är svårt. Herregud alla har ju redan allt. Kanske kan jag få tips på vad ni köpt till A ?
  Kram Kristina

 3. Så skönt att gå från att köpa många till att köpa bara till de närmsta, än är jag inte klar med mina inköp men snart……..
  Kram åse

 4. Skönt att vara nästan klar. Det är jag också och då har jag inte köpt en enda julklapp än, ha ha. Vi vuxna delar inte julklappar alls längre, utan det är bara barnen som får. Och det enda barnet som finns i vår familj är syrrans dotter och hon är 20 år nu! Så hon är egentligen inte heller ett barn längre, men jag kommer köpa något till henne ändå. Har bara inte bestämt vad än.
  Kram Helén

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.