En familjefotografering fylld med lek, glädje och kärlek!

familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Maria-O-Photo,-6familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Maria-O-Photo,-2familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Maria-O-Photo,-5familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Maria-O-Photo,-4familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Maria-O-Photo,-3familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Kallbadhuset,-familjefotograf,-Maria-O-Photo,-5familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Maria-O-Photo,-1familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Kallbadhuset,-familjefotograf,-Maria-O-Photo,-3familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Kallbadhuset,-familjefotograf,-Maria-O-Photo,-7familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Kallbadhuset,-familjefotograf,-Maria-O-Photo,-1familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Kallbadhuset,-familjefotograf,-Maria-O-Photo,-6familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Kallbadhuset,-familjefotograf,-Maria-O-Photo,-2familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Kallbadhuset,-familjefotograf,-Maria-O-Photo,-4familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Maria-O-Photo,-8familjefotografering,-Beloved,-Malmo,-Maria-O-Photo,-9

Hur inleder man en text till de här bilderna? Bilder som i mina ögon är så fyllda av lek, glädje och kärlek att jag blir alldeles varm. Bilder på en fantastisk mamma och hennes underbara dotter. En mamma och en dotter som jag fick äran att fotografera i år igen. Bara det liksom. Tja, jag låter orden och känslorna strömma genom tangentbordet precis som de kommer.

Att få vara bröllopsfotograf eller familjefotograf är ett väldigt fint uppdrag. Att få vara familjefotograf åt samma familj två år i rad det är något alldeles extra och något som jag känner en stor tacksamhet inför. För drygt ett år sedan träffade jag de här två finingarna på en äng i Klågerup för deras första familjefotografering tillsammans med mig. Det var en härlig fotografering och redan då fick de en speciell plats i mitt hjärta. I år träffades vi vid Kallbadhuset i Malmö för deras andra familjefotografering, en stund med lek och bus framför kameran och lek och bus blev det! Den lilla dottern, nu ett år äldre och med en stor portion spring i benen som tvingade mig att vara lika snabb, och vilken charmig liten tjej! Och oj vad jag älskar sådana här fotograferingar! Jag tror att jag framöver får presentera mig som Maria O, fotografen som blir smått kär i alla familjer och par som ställer sig framför hennes kamera, som helt enkelt inte kan sluta att fånga ögonblick efter ögonblick och som efter en fotografering levererar en bildbomb som är en härlig mix av Beloved och lifestyle men framför allt en härlig mix av lek, glädje och kärlek. En smått knasig presentation av mig kanske men en helt sann! Och tro mig när jag skriver att det är bildbomber jag levererar. Det blir så lätt mååånga bilder när det är jag som håller i kameran.

 

4 svar till “En familjefotografering fylld med lek, glädje och kärlek!“

 1. Härligt att du känner så med dina fotograferingar. Det syns i bilderna att glädjen genomsyrar hela tiden. Kul att du fick fota samma familj en gång till. Ha en fin kväll Kram Pernilla

 2. Vilka underbara bilder. Du kan verkligen fånga kärleken på bild.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 3. Du är verkligen duktig! Jag minns hur roligt och avlappnande det var att bli fotograferad av dig. Jag och min syster hade en fantastisk dag. Och vilka bilder vi fick sen – jösses!
  Kram Helén

 4. Finaste du! Vilka underbara bilder. Förstår att du har svårt att välja. Jag hittade en favvo direkt och den måste vi prata mer om. Stor kram ❤️❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.