En familjefotografering i Bokskogen

familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-1familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-2familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-5familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-6familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-3familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-4familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-kram-kramar-13familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-syskon-bus-7familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-8familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-9familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-11familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-12familjefotografering-bokskogen-host-maria-o-photo-gladje-karlek-familj-10

Ja ni som följer mig på Facebook och Instagram läste att jag fick slita mig från arbetet med bröllopsbilder för att åka till Malmö och springa en mil. Och varför nu det då? Jo helt enkelt för att jag fick det i present av min syster, att springa Malmö höstmil tillsammans med henne. En månad hade jag på mig att få rutin på mina tidigare ganska sporadiska joggingrundor och komma upp i lite längre sträckor än vad jag vanligtvis ger mig ut på och jag var långt ifrån säker på att jag skulle lyckas men det gjorde jag! Mitt livs första mil är nu avklarad och det gick bättre än vad jag vågat hoppas på. Jag orkade springa hela sträckan och visst är jag lite stel i benen idag men inte alls så farligt som jag trodde. Jag får erkänna att det var lite blandade känslor kring att få ett löparlopp i present men så här efteråt är jag riktigt glad över det. Det blev en utmaning, något kul att göra tillsammans och dessutom har jag blivit både starkare och fått bättre kondition på köpet. Bara det liksom!

Och bra kondition skadar det inte att ha när man ska ge sig ut på familjefotograferingar med härliga små barn! Då gäller det inte bara att vara snabb med att klicka på avtryckaren, att vara snabb i benen för att hänga med i en treårings tempo behövs också. För ett par veckor sedan träffade jag den här fina familjen för deras familjefotografering i Bokskogen. Full fart, lek, glädje och kärlek och så en massa kramar förstås. Jag tycker verkligen att det är roligt med familjefotograferingar och lekfulla barn och jag tycker verkligen att var ålder har sin charm men treåringar är på något sätt speciella. Små men ändå självständiga, kloka och samtidigt så påhittiga och fulla med bus. Den här lilla killen var inget undantag men utöver sin härliga energi och massor med spring i benen var han dessutom något av en expert på traktorer och efter en stunds lek och bus var det mysigt för hela familjen att slå sig ner på en filt med en av favoritböckerna som handlade om just traktorer. Ännu så länge är lillasyster för liten för att springa runt och busa men tids nog och helt säkert kommer hon också att bli expert på något.

Nu under kvällen har jag gjort i ordning en bildleverans till familjen och imorgon går jag till posten för att skicka iväg den. Kanske kommer någon av deras bilder att så småningom bli en julklapp till någon av familjens nära och kära och har du tankar om att du vill ha bilder på din familj att ge bort i julklapp är mitt tips att boka er fotografering så snart som möjligt. Än känns julen långt borta men med leveranstider på fotoböcker och andra produkter är den ganska nära ändå.

 

3 svar till “En familjefotografering i Bokskogen“

  1. Ser så mysigt ut. Visst är det en speciell känsla att springa en mil. Kul att du klarade att springa hela vägen. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  2. Vilken härlig familjekänsla du fångat! Varmt och mysigt.
    kram Malin

  3. Löputmaning i present..strongt!! jag är imponerad. Men helt klart förstår jag känslan över att klara av något, vara starkare och utmana sig själv med bara vinstkänsla för sig själva.

    Härlig plats för fotografering..underbar stock du hittade och familjen kan ju bara vara glad för att ha dig som fotograf. Senast igår låg jag och tittade på ett av fotografierna som du har förevigat oss i…och jag är väldigt förtjust i det…man blir så glad när det är fångat i en hel perfekt bild, med känsla.

    Kram Kajsa

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.