En familjefotografering i Malmö

familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-sommarfamiljefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-1familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-7familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-syskonfamiljefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-syskon-1familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-14familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-8familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-9familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-12familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-10familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-syskon-2familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-4familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-6familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-2familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-5familjefotografering-malmo-kallbadhuset-maria-o-photo-lek-gladje-karlek-11

Idag kände jag för första gången i år. En svalare vind och betydligt lägre temperaturer än vi haft de senaste veckorna talade ett tydligt språk som berättar att det är höst nu, inte bara september utan faktiskt höst. Skönt säger jag även om jag vet att inte alla håller med mig. Jag behöver hösten för att liksom naturen gå ner lite i varv, få lite mer tid för tankar och mer tid för mys. Ett slag såg det ju faktiskt ut som att det skulle bli höstväder redan i augusti och när jag träffade den här fina familjen trodde jag att det var på sommarens allra sista dag. Eftersom familjen hade en önskan om en somrig familjefotografering var jag väldigt glad över att vädergudarna bestämde sig för att solen skulle få värma ett tag till och att vi fick en riktigt härlig förmiddag på stranden vid Kallbadhuset i Malmö. Och vilken förmiddag! Så mycket lek, så mycket glädje och så mycket kärlek! Och så mycket spring i benen! När jag träffade familjen för en familjefotografering i fjor var det bara ett barn som hade spring i benen men nu hade även lillebrors ben blivit fulla med spring. Ett superhärligt syskonpar som var med på de flesta lekar som jag föreslog och bjöd in till, som hittade fina snäckor och stenar och som t.o.m hade med sig en liten present till mig. Familjefotograferingar ger mig så mycket energi och gör mig så glad. Att få sätta fokus på relationerna i familjen, att få vara med och skapa en fin stund för familjen, en stund som inte bara är en fotografering, det är fint det. Att familjen sedan älskar sina bilder gör mig förstås ännu gladare och dessa och flera andra bilder kommer jag att gå tillbaka till när höstrusket och vinterkylan tagit ett rejält grepp om oss för visst blir man alldeles varm i hjärtat av dem? Och fler bilder som väcker känslan av värme och glädje har det blivit idag. Efter en familjefotografering i Bokskogen och en barnfotografering på ängen här hemma i Klågerup har jag massor av nya bilder att jobba med och en del av de kommer säkert att dyka upp här på bloggen så småningom.

 

3 svar till “En familjefotografering i Malmö“

 1. Så härliga bilder. Visst ser man att ser är sommarbilder och vilken glädje de känner. Ha en fin dag Kram Pernilla

 2. Du fångar verkligen det vackra i allt. Så fina bilder
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 3. stranden för något härligt över sig, en känsla av sommar, sand och en massa skratt…och dina bilder förmedlar det i stor stil.

  Kram Kajsa

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.