En liten är på väg – gravidfotografering

646A7919-gravidfotografering,-Maria-O-Photo646A7885-gravidfotografering,-Maria-O-Photo646A7996-gravidfotografering,-Maria-O-Photo646A7982-gravidfotografering,-Maria-O-Photo646A8018-gravidfotografering,-Maria-O-Photo646A8047-gravidfotografering,-Maria-O-Photo646A7945-gravidfotografering,-Maria-O-Photo

En liten är på väg och jag fick äran att fånga en fin mage och två fina blivande föräldrar på bild under en gravidfotografering! Visst är det väl något alldeles speciellt med en gravidmage? Förväntan, längtan och kärlek och dessutom en hel massa drömmar och önskningar för en ny liten människa.

Bara det att få fotografera de blivande föräldrarna får mitt fototokiga hjärta att klappa lite extra men att dessutom få höra dem berätta om sina tankar om det ännu ofödda barnet, deras önskningar och drömmar för en liten, ja det var helt enkelt jättefint! Det lilla knytet kommer att födas på min favoritårstid, ja jag vet att alla inte håller med mig men jag tycker om hösten, och om det blir som föräldrarna tänker sig kommer babyn att anlända en riktigt mysig höstdag. En sådan där dag då höstfärgerna sprakar men det ändå är lite mörkare och då man kurar inne med tända ljus och en mysig filt. I mina öron låter det som en alldeles utmärkt dag att födas på!

Att se den här fina magen och tänka på att en liten är på väg fyller mig med en varm känsla.  Det är fint att få vara förälder. Det är fint att få se barn växa upp. Och det är fint att få fånga ögonblick på bild. Ögonblick som fryser tiden och blir till bilder att se tillbaka på och minnas med. Min första baby är redan 19 år och min andra baby närmar sig 17 år. De är stora nu, i det närmaste vuxna, men lika fina nu som då för det där med att var tid har sin charm stämmer verkligen.

 

3 svar till “En liten är på väg – gravidfotografering“

 1. Så fint du beskriver om att få en baby och vara förälder. Håller med om att var tid har sin charm. Ha en fin kväll Kram Pernilla

 2. Visst är det vackert med en gravid kvinna? Och visst är det vackert med ett par som väntar på denna lilla varelse? Och du levererar vackra bilder som vanligt.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 3. Det är något speciellt med att vänta barn, glöden och skenet som omsvävar en och det där förväntnignsfulla inför det nya livet som ska berika familjen, när två blir tre.

  Hösten är ju en mysig årstid, men jag gillar nog sommaren när sommar är sommar allra bäst. För då slipper jag frysa så mycket och kan gå barfota hela dagarana lång.

  Kram kajsa

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.