En lyxig eftermiddag på Orangeriet

I torsdags lyxade jag till det och hade en eftermiddagsträff med bästa fotokollegan Malin, Fröken Foto, på Orangeriet utanför Ängelholm. Det blev förstås en träff med en massa fotoprat och dessutom blev det riktigt god fika med en av de smarrigaste kladdkakor jag någonsin ätit. I mitt arbete som familje- och bröllopsfotograf är jag ganska ensam och då är en kollega som Malin guld värd. Vi kan dela med oss av både tips och trix och erfarenheter som gör oss båda till ännu bättre fotografer. Temat för vår träff den här gången var tekniken Beloved/Moment design och varje gång jag diskuterar den så känner jag mig lika glad över att jag kom i kontakt med just det sättet att fotografera på. Eller ja, det är ju egentligen inte kameran och tekniken i den som är själva grejen, det är det som händer mellan mig och de jag fotograferar och framför allt det som händer mellan ett par eller en familj under fotograferingen som är den där grejen. Beloved/Moment design sätter nämligen fokus på relationer, på samspel och på glädje och kärlek och bidrar till de där alldeles naturliga bilderna som jag älskar.

En lyxig eftermiddagsträff alltså på ett ställe som har blivit en riktig favorit. Orangeriet som miljö är värt ett besök i sig. Ljust, en inredning där färgerna som dominerar är svart och vitt och läckra detaljer helt i min smak och maten och fikan som serveras där är riktigt riktigt god. Jag kan med andra ord verkligen rekommendera er ett besök där och jag hoppas att det inte dröjer länge tills jag och Malin ses där igen.

2 svar till “En lyxig eftermiddag på Orangeriet“

  1. Kan förstå att du gillar det stället. Vilken mysig miljö. Det står redan på min lista av vad jag vill besöka. Kanske i sommar det kan bli av. Ha en härlig söndag Kram Pernilla

  2. Det låter som ett toppenställe. Dit får vi nog ta oss en dag.
    Ha en fin dag

    Kramar
    Lene

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.