En minisession i ett vintergrått Malmö

Ibland måste man våga prova lite nytt, lite nytt som att ta med sin man på en bröllopsmässa fast att man varit gifta i 17 år och lite nytt som att välja en ruffig miljö helt i harmoni med ett vintergrått Malmö för en minisession. Just det två sakerna provade jag igår. Med siktet inställt på bröllopsmässan Bröllopsfeber på Salgthuset körde vi in till Malmö igår. Jag vill minnas att Skånemässan och Motormässan var något roligt när jag var liten men bortsett från det har jag ingen större erfarenhet av mässor men nu vet jag att en bröllopsmässa kan vara en riktigt trevlig tillställning. Vackra dukningar, fantastiska blomsteruppsättningar och tjusiga bröllopsklänningar var något av det vi tittade på och så passade vi på att prata med både Linn och Karolina på Festligheter och med bröllopskoordinatorn Cecilia Sargeus som var på mässan för att visa blivande brudpar vilka tjänster de kan erbjuda. Mycket trevliga tjejer om jag haft kontakt med genom tidigare fotouppdrag och som jag varmt kan rekommendera!

När vi kände oss färdiga med mässan väntade några ärenden på stan men innan dess stannade vi till för en minisession bara en liten bit ifrån Slagthuset. Jag vet inte helt säkert vad området kallas men jag har kört förbi där många gånger när jag varit på väg till Malmö högskola och säkert lika många gånger tänkt att det skulle vara roligt att göra en portättfotografering där. Mannen min blev min modell och resultatet ser du här. Ganska långt ifrån mina bröllops- och familjebilder men jag gillar det och tänker att det faktiskt mycket väl skulle kunna vara en plats för både bröllops- och parfotograferingar när man vill ha en annan miljö än park, äng och strand. Kanske känner du igen min man och är du fotbollsintresserad är det inte alls konstigt. Under fler år än jag kan hålla reda på har han varit en av MFFs värdefulla fotbollsspelare och även sedan den karriären avslutats jobbar han vidare med fotboll och MFF. Han provar också lite nytt och testar sedan en tid tillbaka de sociala medierna Facebook och Instagram där han delar med sig av sina erfarenheter från idrottsvärlden och bjuder på inspiration. Blir du nyfiken och vill se mer av honom hittar du honom här.

 

Ett svar på “En minisession i ett vintergrått Malmö“

  1. Så fina bilder det blev. Gillar miljön. Fräckt! Kul när man kan göra det tillsammans. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.