En rastlös dag och ett enkelt D.I.Y …

Påskdagen, en solig och härlig vårdag då man borde njuta för fullt av att vara ledig och njuter av att vara ledig det gör jag förstås men det har ändå varit en rastlös dag idag. En sådan där dag då jag har haft känslan av att familjen är i otakt, då det känts som att jag väntar och väntar (och jag gillar inte att vänta). Kanske är familjen inte i otakt, kanske är det jag som har lite svårt att anpassa mig till takten vi har just nu. Så kan det faktiskt vara. Nåväl, ett sätt att handskas med rastlöshet är att plocka och piffa lite här hemma och att flytta något litet hit eller dit. Idag är det mest kuddar som flyttat lite. Något så ovanligt som blå kuddar har nämligen landat i vardagsrummet. Mjukt sommarblå bryter de av mot det svarta och vita som annars dominerar här hemma. Först var jag allt lite tveksam till färgen men nu när jag tittat lite på det blå så tror jag minsann att det kan funka.

 

646A0844-collage1 646A0837.jpg-550px 646A0862-collage2

 

Det lilla ljusglaset som också har flyttat runt lite idag är ett D.I.Y. Ett peacemärke har skrivits ut och helt enkelt limmats fast med limstift på ett glas. Enklaste enklaste.

 

 

6 svar till “En rastlös dag och ett enkelt D.I.Y …“

  1. Perfekt pyssel! Snyggt!
    Jag slet loss etiketterna på doftljusen och limmade på egna=)) Blev lite finare och framför allt mera personligt.

    Hoppas att du är ledig imorgon och får njuta av en solig dag till/Kram Hannis

  2. Fint med det blåa hos dig! Och sött litet diy-ljus, ibland kan det räcka att piffa till det med det lilla 😉 Kram Suss

  3. Vad fint ljus! passar mig i smaken , lagom svårt och stilrent:) Kram Pernilla

  4. Så fint ditt Ljusglas blev. Enkelt men snyggt! Hoppas din rastlösthelt släpper så du kan njuta av din ledighet. Kram Pernilla

  5. Men åh, jag har varit helt frånvarande från bloggvärlden detta år och helt missat att du startat eget. Vad roligt, GRATTIS!!!

  6. Jag gillar det blå. Väldigt fin blå nyans, lite lagom smutsig sådär. Skulle kunna flytta in hos mig också faktiskt. När det gula lämnar…om det gör det 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.