En underbar bukett och ett nytt tema …

”Hej, vi har en bukett blommor att leverera till dig och undrar om du är hemma i eftermiddag?” ”Eh, va? Blommor? Till mig?” Ja frågan jag fick i telefon tidigare idag gjorde mig minst sagt förvånad. Det är inte min födelsedag, jag har inget särskilt att fira och det är väldigt sällan någon skickar blommor med bud till mig så hur kunde det här komma sig? Det var ärligt talat svårt att inte tänka på det här med blommor som skulle levereras under eftermiddagen och det kändes lite spännande när det väl var dags att köra hem. Vem skulle jag få blommor ifrån? Jag hade bara precis hunnit hem när det ringde på dörren och blomsterbudet stod utanför med en underbar bukett i sprakande höstfärger. Med buketten följde ett kort som gjorde mig alldeles varm i hjärtat, ett kort med avsändarens namn och ordet tack! Så fint och så glad jag blev! Nu står buketten på soffbordet och gör den här höstruskiga dagen mindre grå och ruggig. Den passar dessutom väldigt bra just idag för idag är det tisdag i udda vecka, det är dags att presentera ett nytt tema till Fotoutmaning vänner emellan och temat den här gången är …

 

”Färg …”

 

646A0285-600px 646A0287-600px

 

Vi gör som vanligt, tänker och klurar kring temat och fångar något eller någon på bild. Avancerad systemkamera eller mobiltelefonen spelar ingen roll. I Fotoutmaning vänner emellan är det kreativitet och glädjen i att fotografera som är i fokus och alla alla är välkomna att vara med. Bilderna till bidragen presenteras på söndag och ses vi inte i bloggvärlden innan dess så hoppas jag att vi ses på söndag.

 

6 svar till “En underbar bukett och ett nytt tema …“

 1. Vilken vacker bukett!
  En sådan underbar och fantastiskt omtänksam person som du är förtjänar en vacker bukett levererad med bud flera gånger i veckan

 2. Så härligt att få blommor hemlevererat. Kul tema den här veckan. Många färger att välja på. Ha en fin kväll Kram Pernilla

 3. Fantastisk bukett/Kram

 4. Vilken fantastisk överraskning!
  Och härligt tema! Det ska jag klura på…… 🙂
  Kram Jennica

 5. Vilken rolig överraskning att komma hem till, vilken färklick

  Kram Kajsa

 6. Jag fick en underbar färgsprakande bukett igår kväll av mina kära kusin, så nog går tankarna till den där jag ser veckans tema!
  Visst blir man glad åt en vacker blombukett och speciellt om den kommer som en överraskning, som även min gjorde
  igår!
  Kram M.E

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.