Enklaste pyntet på köksbordet …

Det har gått några dagar sedan jag visade enklaste pyntet på köksbordet på Instagram, citroner i en burk och mynta i en kruka dekorerad med wellpapp och snöre. Enklaste enklaste men det står kvar där på bordet och är lika fint och somrigt ännu så därför får det synas här på bloggen också. Instagram, blogg och Facebook ja, det blir lite publicerat här och lite där. Jag var ganska länge tveksam till att ge mig in i Instagramvärlden, inte för att jag inte gillar den utan för att allt slukar tid och för att jag inte har tyckt att det är så roligt att fota med mobilen. Nu finns jag ändå där och kan minsann tycka att det är riktigt roligt att fota med mobilen då och då. Facebook har jag också varit minst sagt tveksam till men nu provar jag det också och gör inlägg där då och då. Kul att testa men bloggen är ändå det forum jag trivs bäst med och det är här jag kommer att fortsätta att publicera de flesta inläggen även i fortsättningen.

 

646A3280-2-550px 646A3286-550px 646A3276-550px

 

5 svar till “Enklaste pyntet på köksbordet …“

 1. Håller med att bloggen är ändå bästa forumet för tankar och fina bilder. Instagram är mer en kul grej. Facebook är jag inte så mycket för dock. Vackra bilder du bjuder på. Ha en fin kväll Kram Pernilla

 2. Snyggt och praktiskt med örterna på bordet. Kraaam Pia

 3. Så fint med det enkla pyntet! Fina bilder! Håller med dig att bloggen är roligast när man gillar att fota men Instagram är dock smidigt. Men tid finns knappt till nåt av detta just nu 😉 kram Suss

 4. Enkelt är oftast vackrast.
  Jag håller med dig om att bloggen är det roligaste forumet att publicera i. Jag är inte med på Instagram men Facebook har jag och blogg har jag ju och jag föredrar också bloggen.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 5. Wow…Otroligt vackert!

  /Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.