Familjefotograf – lek, glädje och kärlek …

maria-o-photo-familjefotograf-beloved-lek-gladje-karlek-ribbanmaria-o-photo-familjefotograf-beloved-lek-gladje-karlek-alnarpsparken

maria-o-photo-familjefotograf-lek-gladje-karlek-malmomaria-o-photo-familjefotograf-beloved-lek-gladje-och-karlek-malmo

Det här är jag! Nej, det är förstås inte mig ni ser på bilderna men det här är jag när det handlar om fotografering och då framför allt familjefotograferingar. Det är känslan, det är stunden, det är berättelsen och det är lek, glädje och kärlek. Det är detta jag brinner för och det är här jag har hittat min plats i en värld där du som söker en fotograf har hur många som helst att välja ibland. Vad är det då som får mig att känna så starkt för det här sättet att fotografera på? För mig är det en lätt fråga att svara på och jag svarar med en motfråga. Vad kan vara viktigare än våra nära och kära? Vad kan vara viktigare än relationen till de som betyder mest för oss? Inget, eller hur. Under en fotografering med mig får ni inte bara bilder ni får också en härlig stund tillsammans, en upplevelse helt enkelt.

Under året som har gått har jag fått smak på att skapa bildspel både till mina brudpar och min familjer. Jag tycker många gånger att bildspelen förmedlar berättelsen och känslan på ett sätt som kompletterar fotoböcker och bilder på väggen på ett alldeles speciellt sätt. Nu under vintern har jag därför bestämt mig för att lära mig mer om just detta med bildspel för att under säsongen 2017 kunna leverera något som är ännu bättre, något som förmedlar ännu mer känsla, något som blir väldigt värdefullt. Jag har t.o.m. bokat in en dag i kalendern då jag ska fördjupa mig i detta för det här är något som jag vill ska bli av och för att det inte ska försvinna bland många andra saker som jag både vill och måste. Men just idag finns inga måsten. Det är en lugn lördag som väntar  här hemma och har du också en lugn dag framför dig, eller åtminstone ett par lediga minuter, får du gärna stanna upp och titta på bildspelet här. Kanske kan det få dig att känna det jag känner.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.