Fotoutmaning vänner emellan – Avkopplad

Temat i Fotoutmaning vänner emellan är ”Avkopplad …” och innan jag tog tag i kameran funderade jag en stund på det där med att koppla av. Jag har blivit bättre på det, mycket bättre och jag misstänker om än något motvilligt att det kan ha med åldern att göra. Jag har inte längre jämt och ständigt något projekt i gång och mina tankar går inte alltid på högvarv. Det händer t.o.m. att jag gör ingenting.  Å andra sidan är det just det där med att hålla på med något, att göra något man gillar, som kan vara avkopplingen. Så är det ofta för mig och sådan avkoppling försöker jag få så mycket tid som möjligt till. Det kan vara att fixa och dona här hemma, det kan vara att baka. Det kan vara att läsa en bok eller bläddra i en inspirerande tidning. Det kan också vara att fotografera, det jag helst gör och det som är den bästa och mest kreativa avkopplingen för mig. Att gå en runda med kameran i jakt på något som fångar mina ögon får mig att vara här och nu, avkopplad men samtidigt kreativt påkopplad.

 

646A2044-550px-kall 646A2048-550px 646A2052-550px-kall 646A2065-550px-kall 646A2072-550px-kall

Med kameran i mina händer glömmer jag ofta tid och rum och försvinner in i en egen värld en liten stund. Och med en underbar låt som Johnossis For A Little While i öronen kan jag t.o.m. glömma den råa kylan vi har här i Skåne nu när termometern lagt sig precis över nollan igen och komma hem med massor av bilder på vintertorrt gräs varav några får vara mitt bidrag till ”Avkopplad …”

Vad får dig att koppla av? Har du ett bidrag som du vill dela med oss andra i Fotoutmaning vänner emellan? Länka med den blå grodan.

 

18 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – Avkopplad“

 1. Tror att vi kopplar av på samma vis Maria.

  Ha en fin söndag. // Lissen

 2. Så härliga avkopplingsbilder. Gillar den med trästaketet. Häftig bild. Visst är det så som du säger att man kan ha kreativ avkoppling. Ha en fin söndag. Kram Pernilla

 3. Vackra bilder!
  Och vi tänker ungefär likadant. Avkopplad, att få vara i det man vill. Det är bra!
  Kram Hannis

 4. Halloj!
  Vilket fint inlägg med vackra bilder :O)
  Ha d gott kram Arja

 5. Så fina och lugna bilder, fin söndag kram Karin

 6. Härligt avkopplande bilder! Får njuta riktigt av de kanske sista vinterbilderna… Kram Suss

 7. Härliga bilder! Ja det där med avkoppling är svårt. För mig är det detsamma som att helt förlora sig i någonting man tycker om att göra, inte tänka på något annat.
  Ha en fortsatt fin söndag!
  Kram!

 8. De där stunderna att ta sig tiden till avkoppling, så viktiga ! Härligt avkopplande bilder från din tur med kameran. Kram Åse

 9. Dina vackra bilder levererar verkligen avkoppling.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 10. Håller fullständigt med dig!
  Med lugna tankar på något jag gillar kopplar jag av 🙂
  Kram Malin

 11. Fina bilder, fint ljus. Att vara avkopplad beror verkligen på stunden, infallen och sällskapet.
  Kram Lena

 12. Idag har det varit ett perfekt gå ut och koppla av väder!
  Solen har tittat fram och det kändes som livsandarna fick fart!
  Vackra foton du tagit på din koppla av stund.
  Kram M.E

 13. Gillar ditt sätt att koppla av, det blir så vackert! Ha en skön söndagskväll.
  Kram Lisa.

 14. Hej finaste vän! Avkoppling var verkligen ett passande tema denna helg. Så skönt vi har haft det och så vacker miljö. Kanske ngt för oss. Fotografering utomhus vid havet var jätte svårt. Du har fått till det fint,
  Stor kram vännen ♥

 15. Vilka vackra bilder du tar!!! Kännes rakt igenom att deet är känslor bakom dem! Fint.

  Ha en fin kväll!!

  Kram – Tatjanis

 16. Önskar att det bara var avkopplad jag var igår. . . Det är en härlig känsla.

  Kram N

 17. Verkligen jättevackra bilder! Duktig du är!
  Kram Malin

 18. Så vackra bilder Maria!

  kram kram Malin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.