Fotoutmaning vänner emellan – Ensamhet …

 

 

Ensamhet, för mig alldeles nödvändigt då och då, för att landa, för att ladda, för att vila. Att få sitta tyst, att få tänka färdigt, att bara få vara. Självvald ensamhet och tid för mig själv är ju något jag kan njuta av när jag annars får vara tillsammans med människor jag trivs med och för mig är ensamhet något positivt och vilsamt. Jag inser att jag är lyckligt lottad som kan känna så kring ensamhet, jag som får vara ensam i precis lagom dos, och jag vet att ensamhet inte alls väcker positiva känslor för många människor i min närhet och i vårt samhälle. ”Ensamhet…” är temat i Fotoutmaning vänner emellan den här gången och jag valde att skapa en bild som kommit till just under en sådan där stund av självvald ensamhet. En tidig morgonrunda till skogen och en stunds pysslande med photoshop och här har ni mig, i ett rofyllt svävande och energipåfyllande tillstånd i ensamhet. Hur tänker du kring ensamhet? Har du valt att tolka temat med en eller kanske flera bilder? Vill du dela med dig till andra? Länka gärna med den blå grodan eller använd #fotoutmaningvänneremellan2015 på Facebook eller Instagram så hittar vi till dig.

 

 

8 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – Ensamhet …“

 1. Vilken underbar bild. Nästan lite trolsk och magisk. Visst är ensamhet ett starkt ord. Men ändå så positivt på ett sätt. Ha en fin dag Kram Pernilla

 2. Så vacker bild och fin tolkning av ensamhet! Jag instämmer i att ensamhet kan kännas nödvändig ibland, men det är nog precis som du säger – att det är när vi själv kan välja den för att vi övrig tid har förmånen att ha våra vänner och familj runt omkring oss.

  Ha en fin söndag!
  Kram
  Suz

 3. Du har verkligen fångat ensamheten i denna bilden. Jättefint
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 4. Magiskt foto! Jag har nog tänkt lite i samma banor som dig. Den här tiden för reflektion och återhämtning. Den självvalda ensamheten. Önskar dig en riktigt fin söndag.

 5. […] är det dax för fotoutmaningen Vänner emellan som Maria O och hennes vän ordnar.  Ensamhet är ordet för denna […]

 6. Ensamheten är en viktig nyckel för mig också.
  Det är en magiskt rofylld bild, men också lite läskig 🙂 Kanske är det fåglarna! Ser ut att vara roligt Photoshop pyssel 🙂

  kram kram Malin

 7. Ensamhet ser jag också positivt på, det liksom behövs för att man ska må bra. Vacker bild, härlig effekt.

  Kram Kajsa

 8. Vacker bild och vacker tolkning, ensamheten som kan vara så ljuvligt och behövlig men också väldigt ledsam och sorglig.

  Kram Åse

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.