Fotoutmaning vänner emellan – Färg …

Jag hade en idé, hade tänkt att åka till Bokskogen klädd i min blåa favoritklänning och ta bilder på mig själv bland färgsprakande höstlöv. Tänkte att det skulle kunna passa till temat ”Färg …”. Det blev inte så. Jag som alltid vaknar så tidigt sov igår morse plötsligt väldigt mycket längre än jag brukar och vaknade smått vimmelkantig till en blåsig dag med duggregn.  Jag tog på mig klänningen men att åka till skogen kändes inte längre som en bra idé. Det kändes egentligen inte längre som en bra idé att fota mig själv heller men jag gjorde det ändå, inte hela mig men delar. För att matcha temat valde jag sedan att leka i Photoshop och plockade upp färger för att skapa ett collage. Färger från mig från gårdagen men också färger som skulle kunna vara jag vilken dag som helst. Färgnyanser från min hud, mitt hår, mina läppar och mina kläder blir mitt bidrag till Fotoutmaning vänner emellan den här gången. Hur har du tänkt kring temat ”Färg …”? Har du ett bidrag som du vill dela med dig av? Vill du får du gärna länka med den blå grodan. Både jag och Kristina tittar gärna in till dig.

 

collage-colours-of-me-text-och-löv-600px

 

14 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – Färg …“

 1. Fina mjuka färger!
  Och ett fint collage.

  Kram Hannis

 2. Klart du ska vara med på bild. Jättefina bilder. Klänningen och sjalen passar väldigt fint ihop. Coolt att leta fram färger i fotoshop. Blev ett fräckt bidrag. Ha en fin dag Kram Pernilla

 3. Så fint kollage, mjuka färger! Som en moodboard nästan:)

  Ha en fin söndag!
  Kram
  Suz

 4. Vackert!!! 🙂
  Nä, igår var det inte läge att gå ut och fotografera sprakande höstlöv!
  Ha en riktigt fin dag!
  Kram Malin

 5. vad bra du passar i den blå nyansen. Fina bilder på en fin vän.
  Kram Kristina

 6. Vilket fint collage det blev! Sjalen skulle gärna få
  flytta in i min garderob!
  Kram M.E

 7. Så vackert …
  /Kram

 8. Vilket härligt bidrag! Färger som jag också gillar.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 9. Fint collage och mjuka fina färger.
  Kram Helén

 10. Tack för att jag fick vara med!

 11. Vilket fint kollage!Färgerna är jättefina tillsammans med dig. Trevlig vecka! Kram Lena

 12. Ibalnd blir det inte som man tänkt sig, för jag tänker ofta att jag ska vara med på dina utmaningar, sen glömmer jag bort det och kommer jämt på det dagen efter när jag ser alla fina bidrag…men jag blir ju glad över era bidrag oavsett….och du fick ju ett skönt bidrag med färg

  Kram Kajsa

 13. Så läckert tolkat, själv hann jag inte med nån fotoutmaning i går, men nästa gång ska jag vara redo. Kram åse

 14. Fin tolkning av min favoritfärg! Hoppas man får hänga på så här i sista minuten, har liksom varit bortrest! Önskar dig en fin start på November månad! /Lotta

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.