Fotoutmaning vänner emellan – I min bokhylla …

646A8578-3-fotoutmaning-vänner-emellan,-i-min-bokhylla 646A8554-3-fotoutmaning-vänner-emellan,-i-min-bokhylla 646A8564-3-fotoutmaning-vänner-emellan,-i-min-bokhylla

 

För några veckor sedan läste jag varje kväll, kurade ihop mig i soffan eller sängen med en bra bok och kopplade av. Först Jojo Moyes bok Sophies historia och sedan Sista brevet från din älskade av samma författare, alldeles underbara böcker båda två, och när de böckerna var utlästa ville jag läsa mer, ville stanna i böckernas värld lite till och valde då en bok av Katarina Janouch. Efter det blev det en paus i läsandet. Trots att det finns ganska många böcker i min bokhylla var det ingen som lockade. Nu läser jag igen, den här gången med öronen och det är ett toppenbra sätt att läsa på när man samtidigt behöver göra annat. Med ett förnyat abonnemang har jag nu en hel bokhylla med spännande titlar i min telefon och jag läser när jag bakar, läser när jag kör bil och läser när jag går eller joggar. Igår lyssnade jag färdigt på Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson och idag har jag börjat på Blod rödare än rött av Arkan Asaad. I min bokhylla alltså som är temat till Fotoutmaning vänner emellan den här gången. Vad finns i din bokhylla? Vill du visa oss? Länka med den blå grodan så att vi kan hitta till dig.

 

7 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – I min bokhylla …“

 1. Alltså böcker i vilken form det än må vara, går inte att vara utan.
  Det är en resa att läsa eller lyssna=))

  Kramen Hannis

 2. Så roligt att du har börjar med ljudbok igen. Härligt bidrag. Tack för boktipset. Ska genast hämta hem den boken. Ha en härlig söndag. Kram Pernilla

 3. Jojo Moyes Livet efter dig älskade jag! Det ska bli jätteroligt att få fler boktips under dagen idag:)!

 4. Fina bilder när du går och lyssnar på en bok.
  Hmm jag känner mig inte alltför kreativ idag men det ska nog gå.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 5. Jag inser att jag är lite dålig på att läsa privat. Har läst så mycket i jobbet att jag ofta väljer andra saker att göra när jag är ledig. Tycker dock mycket om böcker. Tänker att kanske skulle det här med att läsa med öronen vara en bra idé… Tack för tipset! Kanske är det dags att pröva ljudböckernas värld. 🙂

 6. Jag har verkligen svakor i läsandet, sen blir man helt insnöad med mina böcker. Just nu ligger jag och läser om gitaristen från Black Sabbatho och hans liv. Jag älskar att läsa sanna historier och biografier och kan tipsa om en intressant bok – En bluffpilots bekännelser – boken om killen som flög i 13 år utan licens. Den var intressant, hur han klarade sig undan så länge utan att bli påkommen.

  Kram Kajsa

 7. Provar att ändra min mail hos dig. Därför skickar jag en kommentar till. Hoppas ni har en härlig morsdag Kram Pernilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.