Fotoutmaning vänner emellan – I min garderob

I min garderob hänger en outfit som förmodligen aldrig mer kommer att användas, den känns helt enkelt inte jag längre. Kläder som inte används brukar jag vara snabb med att rensa ut men inte de här, de här kläderna får faktiskt hänga kvar bara för att de är så vackra. En klänning i ett blågrönt skimrande tyg med en top i puderfärgad tyll och till det skor med klackar och en liten festväska. Kläderna köptes till vänners bröllop för flera år sedan och jag kommer ihåg att jag kände mig så fin när vi åkte iväg till kyrkan, så fin att jag allra minst skulle ha kunnat platsa på Nobelfesten eller något sådant om det inte var ett bröllop som väntade.

 

646A0380-collage-1 646A0405-550px 646A0385-collage-2 646A0410-550px

 

En outfit som inte längre  används hänger där alltså i min garderob, ja där hänger ju lite annat också men det är en ovanligt mager vårgarderob i år och det hoppas jag på att kunna göra något åt idag. I min garderob, temat i Fotoutmaning vänner emellan den här gången. Vad finns i din garderob? Har du ett bidrag som du vill att andra ska hitta till? Länka då med den blå grodan så tittar både jag, Kristina och många med oss in till dig.

12 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – I min garderob“

 1. Vilka vackra foton på din outfit!
  Här ska det bli en rensning i min garderob idag, så kanske det blir ett foto under dagen!
  Sommartid manar till en titt på sommargarderoben!
  Önskar dig en fin söndag!
  kram M.E

 2. Visst är det så att vissa kläder får finnas kvar. Även om man inte använder dom längre.
  Ser vackert ut!!

  Kram Hannis

 3. Ja vissa kläder har man svårt att göra sig av med. Vackra är de fortfarande på bild. Hoppas du hittar något fint idag. Kram Pernilla

 4. Härliga bilder i fina ljuva färger, gillar skorna 🙂 Ha en riktigt fin och solig dag Karin

 5. Så vackert. Romantiskt.
  Du har säkert varit vacker som en dröm i den outfiten.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 6. Halloj!
  Vilka vackra bilder på ljuvlig stass. Fint att bara
  ha hängandes framme som ögongodis :O)
  Ha d gott kram Arja

  ps. dagens utmaning fick mig att tänka att nu måste
  jag nog ta och röjja lite i mina garderober :O)

 7. Vad har jag i min garderob? Inser att jag skulle behöva lite nytt, blir mest att jag handlar till barnen. Och att städa den behövs med!
  Ha en skön kväll!
  Kram Lisa

 8. Vad roligt att shoppa en helt ny vårgarderob. Jag gillar ditt tänk -rensa och köpa nytt! Fin outfit! Jag förstår att de får hänga kvar.
  Kram Lena

 9. Så vackert, vissa kläder som hänger i min garderob kan jag inte göra mig av med dem, kanske någon dag kommer de till användning, men bara kanske . Kram Kram

 10. Alltid lika kul med utmaning! Fina bilder du tagit och visst är det svårt att göra av med en del plagg… Kram Suss

 11. Vackra kläder och förstår att du kände dej fin. Vissa minnen måste man spara, fast du kan väl använda dom vackra kläderna mer.

  Kram och ha en fin vecka

  Missade fotoutmaningen, går nya tåg….

 12. Jättevackra! Nä, sånt kan man inte bara göra sig av med. Väldigt vackra bilder!

  Kram kram Malin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.