Fotoutmaning vänner emellan – På rad …

Det är visst redan söndag och dags att publicera bilder till Fotoutmaning vänner emellan där temat den här gången är ”På rad …”. Jag får väl erkänna att jag hade tänkt mig något annat än gårdagens middagsråvaror uppradade på bild men det blir ju som bekant inte alltid som man tänkt. Några ord om varför det blev just de här råvarorna på bild vill jag ändå dela med er. Jag försöker alltid att äta en sund och balanserad kost och mår för det allra mesta hur bra som helst. Just nu har jag dock ett stort behov av att få upp energinivån och orken i kroppen och bra mat är en del i det.  Av en händelse fick jag höra talas om Green kitchen stories förra veckan, en blogg där man hittar massor av recept på otroligt fräsch vegetarisk mat i härliga färger. Eftersom jag gärna äter vegetariskt (så länge det inte blir för mycket bönor i rätterna) så provade jag ett av recepten igår och lagade Beet Bourguignon. Så gott! En gryta där rödbetor och svamp ersätter köttet och tro mig, inte ens den inbitna köttätande sonen saknade biffen i den grytan.

 

646A4073-550px 646A4066-550px 646A4076-550px

 

Och i brist på ett annat På rad – bidrag så radade jag alltså helt enkelt upp skogschampinjoner, pärllök och rödbetor och lekte loss med kameran en liten stund. Nyttigheter på rad. Hur har det gått för dig? Vad har du hittat för något att fånga på bild till temat? Både jag och Kristina och många med oss är väldigt nyfikna på ditt bidrag så länka gärna med den blå grodan så att vi kan hitta till dig.

18 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – På rad …“

 1. Ibland är det bra att det inte blir som man tänkt, som nu, då det blev vackra bilder av nyttigheter på rad. Kram Åse

 2. Är det något jag skulle behöva göra så är det att äta mera vegetariskt! Ska kolla in där helt klart!

  Det blev ett bra bidrag tycker jag!

  Kram Hannis

 3. Du är fiffig du. Underbara bilder på dina grönsaker. Vegetariskt är gott. Ha en fin dag Kram Pernilla

 4. Vilka otroligt fina bilder! Att så enkla saker var för sig kan bli till ett stilleben med hjälp av tanke, kreativitet och ett smart utförande! Tack för inspirationen!

 5. Skulle också behöva ät bättre kost. Lätt att slarva och gå på gamla vanor.

  Ha en fin dag, här skiner solen.
  // Lissen

 6. Vilka härliga bilder. Fina rader med grönsaker

  Kramar
  Lene

 7. Halloj!
  Vilka härliga bilder på nyttigheter!
  Den sidan skall jag absolut ta och kika in på :O)
  Ha d gott kram Arja

 8. Vad fina och nyttiga rader du har fått till, en fin söndag till dig Karin

 9. […] Kristina och Maria hittar du fler bidrag till dagens fotoutmaning vänner […]

 10. Att svamp och lök kan bli så vackert på rad!
  Låter gott med en vegetarisk gryta.
  Ha det gott i vårsolen!
  Kram Lisa

 11. Härliga bilder! Det här är verkligen min typ av matfoto 🙂
  Kram Sara

 12. Det ser jättefräscht och gott ut. Och visst ligger dem på rad 🙂
  Kram Helén

 13. Det var nåt nytt, kanske man skulle prova. Lät gott tycker i alla fall jag! Får se om jag kan övertyga de andra i familjen;)

  Kram Pernilla

 14. Vackert! 🙂
  Här hamnar inget på rad idag 😉
  Men vi satt otroligt bra på rad i konserthuset igår och lyssnade på Bo Kaspers Orkester, men det blev inga foton på det.
  Ha en fin dag!
  Kram Malin

 15. Låter riktigt gott… och snygga bilder som vanligt 🙂
  Jag är så nöjd att jag äntligen kom ihåg temasöndagen! 😛

  kram kram Malin

 16. Precis som alltid är dina bilder estetiskt vackra. Tänk att svamp och några lökar blir så vackra när du fångar dem på bild. Du är så duktig på det du gör!
  Kram Lena

 17. Nyttigheter på rad – så fiffigt och va roligt att Kristina har andra godsaker på sin rad! Kram Sara

 18. Jag har följt din blogg ett tag nu och tänkte att det kunde vara kul att se om jag kan tolka utmaningarna på mitt sätt. Men mina bilder blir inte lika fina som dina för jag fotar nästan bara med mobilen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.