Fotoutmaning vänner emellan – Pastell …

646A6036-pastell,-fotoutmaning-vänner-emellan,-påsk 646A6059-pastell,-fotoutmaning-vänner-emellan,-påsk 646A6042-pastell,-fotoutmaning-vänner-emellan,-påsk

 

Om den här dagen fortsätter som jag har tänkt mig blir det en tur till stan för lite vårshopping om ett par timmar. Jag har just nu en stark längtan efter mjuka pastellfärger och hoppas på att hitta en ljusrosa tröja eller kanske en mjukt blå blus att pigga upp garderoben med. ”Pastell …” är temat i dagens Fotoutmaning vänner emellan och det jag har valt att fotografera till utmaningen är ett nyinköpt påskpynt som jag helt enkelt inte kunde motstå just på grund av de milda pastelliga färgerna, ägg köpta på Ting ute och inne när jag var där tillsammans med Lene. Mer påskpynt än så här blir det nog inte hemma hos oss i år men å andra sidan så är det ett påskpynt som faktiskt har fått vara framme ett par veckor före påsk och det är väldigt. Hur har det gått för dig? Har du fångat ”Pastell …” på bild? Länka gärna ditt bidrag med den blå grodan så att vi kan hitta till dig.

 

13 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – Pastell …“

 1. Så vackra ägg. Underbara bilder. Hoppas du hittar något fint till vårgarderoben. Ha en fin dag Kram Pernilla

 2. Härligt med pasteller nu… Lycka till på shoppingrundan!

 3. Vackert med äggen i skålen sådär!

  Det blir inte så mycket påskpynt här heller.
  Det får räcka med lite.

  Kram Hannis

 4. Det lär inte vara svårt att hitta något, det är ett pastell-år i år! Underbart vackra påskägg, jag hittade faktiskt pastellfärgade påskfjädrar förra året!

 5. Så mysigt med shoppingtur. Det passar perfekt en dag som denna. Håller tummarna att du hittar det du söker. Vad tror du om lunch på tisdag?
  Krameli kram ♥

 6. Halloj!
  Vilka fina ägg, här är det också lite påskpynt som gäller :O)
  Du hittar säkert massa nytt att handla!!!
  Kram Arja

 7. Härliga ägg och vackra bilder! Här blir det inte heller mycket påskpynt.

  Ha en fin söndag!
  Kram
  Suz

 8. Åhh de fina äggen du köpte när vi var på Ting Ute och Inne. De är så fina och de passar ju perfekt till dagens Fotoutmaning.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 9. Känner mig lite modig som hoppar på Fotoutmaningen Vänner Emellan. Blev så inspirerad av dina fotografier här. Underbara med en fin färgharmoni! Fin söndag till dig!

 10. Fin och passande tolkning! Äggen är vackra både hängande och i skål. Jag ska också försöka få fram lite påsk på bordet. Jag hoppas att du shoppade loss :)! Kram Lena

 11. Så vackert påskpynt!

 12. Halloj Maria!
  Kul att du gillade mitt sk. pysslande. Balettflickan, det är en servett
  och ja, hm jag målade klänningen men mer lär det inte bli … är en usel
  målare/ritare. Fjädern var desto lättare … men färgerna är rätt kul för man ritar först och penslar med vatten sedan, blir lite akvarell över det.
  Kram Arja

 13. Ja, pastell är inte jag…så jag hade totalt stopp i hjärnan på att komma på något. Men dina ägg var ju superfina…nu känns det vår

  Kram Kajsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.