Fotoutmaning vänner emellan – Planer …

646A9767-bröllopsfotograf,-midsommar,-beloved,-Malmö,-regn,-bröllop

 

”Under my umbrella …” Jag nynnar och ler. Vi hade både en plan A och en plan B, jag och det här vackra brudparet, inför deras bröllopsfotografering i Pildammsparken i Malmö på självaste midsommarafton. Plan A var naturligtvis fotografering utomhus i strålande sommarväder. Plan B innehöll kreativa lösningar för en utomhusfotografering ifall vädergudarna inte skulle vara på humör men när regnet fullkomligt öste ner kvällen innan bröllopet blev jag rädd att vi även skulle behöva en plan C. Som tur var räckte plan B även om det, som ni ju vet, regnade en del på midsommarafton men vad gör det när det finns vackra paraplyer att ta skydd under? Inte mycket alls faktiskt. Tack vare regnet och tack vare brudens vackra paraply kunde jag ta den här bilden, en bild som redan blivit en absolut favorit både hos mig och hos det fina brudparet. ”Under my umbrella …” nynnar jag och tänker att även om jag älskar både planer och planeringar så är det fint att ibland lämna planen, ta en annan väg, vara i stunden och hitta bästa lösningen.

Planer är ju temat i Fotoutmaning vänner emellan idag och jag ska erkänna att jag hade en helt annan plan för det här inlägget men jag hann helt enkelt inte med. Planen jag hade tänkt att fånga på bild rör vårt hem och med lite tur kan just den planen sättas i verket redan under veckan som kommer. Blir det så återkommer jag med ännu ett inlägg på temat planer även om Fotoutmaning vänner emellan nu tar sommarledigt. Så med en önskan om att ni alla får en fin sommar, att vi möts genom våra bloggar och i verkliga livet även under ledigheten, undrar jag samtidigt om du har något på tema ”Planer …” att dela med dig av? Länka gärna med den blå grodan.

 

5 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – Planer …“

 1. Så otroligt vackert foto. Det ska du verkligen vara nöjd med. Visst är det bra när man kan ändra sina planer i sista stund ock ändå blir det bra. Ha en fin söndag Kram Pernilla

 2. Ja, vi i Sverige lär oss tidigt att aldrig lita på vädret och alltid ha en plan B i bakfickan:! Trevlig sommar!

 3. Waooo,vilket vacker par & magiskt foto ♡ …
  /Kram

 4. Vilken vacker bild!
  Och vilken underbar planering.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 5. Vilken tur ni hade. Fin bild, fräsigt paraply. Du är bara bäst. Stor kram min bästaste.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.