Fotoutmaning vänner emellan – Rörelse

Jag hade en idé till fotoutmaningen men hade inte lyckats genomföra den när jag träffade Kristina igår och bekymrad fick jag erkänna att jag inte hade någon bild till dagens tema och tiden började rinna iväg. Jag kunde därför inte göra annat än att fråga henne om hon kunde tänka sig att hjälpa mig och som den fina vän hon är så ställde hon förstås upp! Min plan var att efter en härlig runda på en fotoutställning på Moderna Museet köra ner till havet och be Kristina snurra runt på ungefär samma sätt som min söta systerdotter gjorde i sin nya klänning och hennes svepande hår skulle bli mitt bidrag till tema ”Rörelse …”. Nu råkade det bli så att vi inte riktigt hittade den väg vi tänkt oss och istället hamnade vi vid en mycket ruff men läcker byggnad och ett sådant tillfälle kunde ju inte två fototokiga vänner missa. Det blev alltså en snurrande Kristina med fräck graffitibakgrund istället för en bild vid havet och så roligt vi hade! Tusen tack Kristina för att jag fick fota dig! Du är bäst!

 

646A3863-2646A3863-2.jpg-550px-collage 646A3809-550px

 

Än en gång får jag konstatera att fotoutmaningen verkligen bjuder på utmaningar av alla de slag och den här gången hittades en häftig fotomiljö till på köpet.  Jag hoppas att ni vill vara med i utmaningen och att ni också har roligt med era kameror! Länka med den blå grodan så att vi kan hitta till fler bilder på temat ”Rörelse …”.

13 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – Rörelse“

 1. Dagenstema var minsann klurigt, men du har fångat det med läckra bilder. Ha en fin söndag. Kram Åse

 2. Det blev ju alldeles utmärkt!

  Det är kul med fotoutmaningen, det vet du att jag tycker=))
  Kram Hannis

 3. Vad kul att åka på fotoutflykt med god vän.

  Ha en fin dag. // Lissen

 4. Så läckra bilderna blev. Effektfullt med den bakgrunden. Tack för en trevlig kväll igår! Ha en fin söndag Kram Pernilla

 5. Ha,ha, vad härligt att hon ställde upp –

  Kram Kajsa

 6. Vilka härliga bilder ni lyckats få på varandra. Som jag skrev på Kristinas blogg så har jag ännu inte någon idé men det kommer förhoppningsvis. Vi får se.
  Ha det fint

  Kramar
  Lene

 7. Bra bilder du fick till, mina är tagna och kommer efter Vasaloppet 🙂 fin söndag till dig kram Karin

 8. Vad trevligt att fota dagens utmaning med en vän. Ni ser ut att ha väldigt roligt.
  Trevlig söndag!
  Kram Lena

 9. Läckra bilder! Tuff miljö.
  Kram Helén

 10. Häftiga bilder! Fick många funderingar här nu men nåt ska jag nog få till 😉 kram Suss

 11. ~ Underbara foto ~
  /Kram

 12. Halloj!
  Härliga bilder mot en riktigt cool vägg!
  Ha d gott kram Arja

 13. Fina bilder i häftig miljö! Hos mig är det min favoritmodell som står för rörelsen.=)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.