Fotoutmaning vänner emellan – Rutin

Tänk så mycket i livet som går på rutin, som bara görs utan någon större tanke. Som att tänderna alltid borstas efter frukosten som alltid innehåller en kopp te oavsett om det blir mackor eller yoghurt till frukost. Som att husnycklarna alltid stoppas i fickan innan det är dags att köra till jobb och som att själva körandet till jobb sker så rutinmässigt att det ibland känns som att autopiloten är på. Massor av rutiner som får dagarna att funka på ett smidigt sätt. När sötaste lilla hunden nu bor hemma hos oss igen under ett par veckor är kvällsrundan åter en given rutin (ja morgonrunda och en runda på dagen också förstås) och just kvällsrundan har vi försökt behålla som en rutin i vardagen. Det går ganska bra och många kvällar går vi ut och går en ”hundrunda” och får lite frisk luft och en gnutta motion även om vi då går utan hund.

 

646A1345-550px 646A1391-550px 646A1396-550px

 

”Rutin …” alltså, temat i Fotoutmaning vänner emellan den här gången. Har du ett bidrag som du vill dela med oss andra? Länka med den blå grodan.

 

13 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – Rutin“

 1. Dom där hundrundorna kan jag sakna, nu finns inte min lilla Moa längre. Min Jack russel tjej gav glädje i 15 år. Är ändå bra på att röra mej, är inne i en bra period nu.

  Kram och ha en fin dag. // Lissen

 2. Så mysigt att hon är hemma igen ett tag!
  Sötnosen!
  Och visst är det mycket som går på rutin utan att vi ens tänker på det.
  Jag behöver den där vardagsrutinen jag=))

  Kram Hannis

 3. Lite lika rutinbilder vi har idag. Hundrundan är samma rutin. Så fina bilder på lilla Edith. Tycker ni gör rätt i att hålla kvällsrundan vid liv även om det är utan hund. Ha en fin söndag i det härliga vädret. Kram Pernilla

 4. Det där hundrundorna är mysiga rutiner, ha en skön söndag. Kram Åse

 5. Hej Edith! Du ser precis på pricken ut som vanligt. Härligt att du har det bra. Tänk att du flyttat hemifrån, stora tjejen. Tänk kanske möts vi en dag, jag vill ju gärna hälsa på din pojkvän – kan man kalla honom för det.
  Hihi….
  Ha en fin dag hela familjen.
  Stor kram Kristina

 6. Visst är det så. Mycket i livet går på rutin.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 7. Jag skulle också gärna gå på några hundpromenader, men en liten hund får vi vänta med. Fina bilder, Karin

 8. Rutiner må vara tråkiga men ack så viktiga för att jag ska fungera i vardagen, en trygghet. Vackra bilder av kvällspromenad och härliga hundbilder du bjuder på.
  Kram Lisa

 9. Mycket i livet går på rutin. Lite skönt tycker jag. För tänk om man var tvungen att verkligen koncentrera sig på ALLT man gör. Då skulle jag vara helt slut.
  Önskar dig en toppendag!
  Kram Helén

 10. Halloj!
  Mysiga rutinbilder på hunden & mannen din, då kommer man iaf ut på små promenader dagligen.
  Ha d gott kram Arja

 11. Hundrundorna ja, det känner jag igen 😉 En riktigt liten söt vovve du har där!
  Kram!

 12. Det är verkligen intressant med rutiner! Man både hatar och älskar dem på något vis. Hoppas jag kan ta mig för att vara med på nästa fotoutmaning, jag glömmer bort… men det är så roligt när jag kommer ihåg! Varma kramar!

 13. rutiner är skönt att ha,annars fungerar jag inte lika bra. Kommer ihåg i slutet när barnen hade sommarlov hur jobbigt allt var när rutinerna hade rubbats så länge och hur skönt et var när allt föll på plats igen.

  Ha en fin tisdag
  Ser fram emot fredag!!
  kram Kajsa

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.