Fotoutmaning vänner emellan – The best of …

collage

 

Av alla tema vi har haft i Fotoutmaning vänner emellan så var ”The best of…” ett av de svårare för mig. Svårt för att jag plötsligt satt och blev nostalgisk över alla de tema vi har klurat kring och hittat kreativa lösningar till. Svårt för att jag inser att det kommer att kännas tomt ett tag utan utmaningen men också svårt att behöva välja The best of eftresom det faktiskt finns flera bilder från våra teman som jag tycker om. Efter att ha bläddrat fram och tillbaka bland mina inlägg under kategorin Fotoutmaning vänner emellan och efter att ha tittat igenom bildmappar i datorn valde jag till slut bilder från ett av höstens inlägg nämligen från temat ”In real life …”. Kanske kvalificerar sig inte bilderna var och en för sig till ”The best of” men tillsammans skapar de en berättelse från en dag som jag är väldigt glad att den blev av, en grå höstdag då fyra vänner med kameror i hand traskade runt i Västra Hamnen i Malmö pratandes och fotandes. Det var helt enkelt väldigt mysigt och på många sätt det bästa och mest givande temat vi har haft under åren som gått. Så mitt bidrag till ”The best of …” blir alltså ett collage med bilder från ett inlägg som du kan läsa här.

Och med detta bidrag vill jag säga det största TACK och skicka den varmaste kramen till alla er som varit i vår utmaning! Ni har varit helt fantastiska som antagit utmaning efter utmaning, den ena klurigare än den andra. Utan er hade utmaningen inte varit samma sak och jag är så glad över alla fina och kreativa bilder ni har delat med er av. Som ni vet stoppar vi nu ner Fotoutmaning vänner emellan i en låda och ställer upp den på vinden på obestämt tid men en sista gång vill jag ställa frågan som jag ställt så många gånger förr. Hur har det gått för dig? Har du ett bidrag till vårt tema som du vill dela med oss andra? Länka gärna med den blå grodan så att vi kan hitta till dig.

 

 

6 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – The best of …“

 1. Visst var det svårt att välja något från gamla utmaningar. Lite lika tänkte vi i alla fall idag. Jag tackar igen för många härliga kluriga spännande teman. Ha en härlig 4:e advent. Kram Pernilla

 2. Vilka härliga ”Best of..” bilder
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 3. Waooooo,så otroligt vackert ♡…
  Ha det riktigt gott nu i Juletid/Kram finaste!

 4. Tack för att ni drivit den fina fotoutmaningen och jag önskar att jag hunnit med att leta upp någon favoritbild! Jag kommer fortsätta kika in även i fortsättningen.

  Ha en fin julvecka!
  Kram
  Suz

 5. Stort tack för den här tiden, det har varit oerhört lärorikt!

 6. Massa med kramar till dig…jag smög in så här en dag sent med mitt inlägg…ville ju så gärna vara med .

  Ha en fantastisk Jul & Gott nytt år!

  Kram Kajsa

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.