Fotoutmaning vänner emellan – Tillsammans …

 

För nästan exakt sju år sedan flyttade vi in vårt då alldeles nybyggda hus. Det var ljust, luktade så där som bara ett nytt hus kan lukta och det kändes helt rätt från första stund. Efter sju år trivs vi fortfarande lika bra i vårt hus men livet lämnar spår och tidens tand började bli allt mer synlig så för några veckor sedan bestämde vi oss för att det var dags att ge huset lite kärlek. I rum för rum har vi dragit fram med pensel, roller och färghinkar. Stökat till för att sedan få ordning igen. Det har tagit åtskilliga timmar, det har gått åt hur många liter vägg- och takfärg som helst och massor med meter maskeringstejp men nu är vi nästan färdiga med vårt projekt!  Hela lördagen arbetade vi tillsammans, jag och min man. Jag målade lister och dörrfoder och han målade väggar och tak. Prickiga av färg kan vi känna oss nöjda med det jobb vi har gjort tillsammans. ”Tillsammans” är temat i Fotoutmaningen vänner emellan idag och dessa bilderna blir mitt bidrag idag. Har du ett bidrag du vill dela med dig av? Länka gärna med den blå grodan så att vi kan hitta till dig. Passar det dig bättre att publicera på Instagram eller Facebook får du gärna använda #fotoutmaningvänneremellan2015 så hittar vi dig där också.

Önskar dig en fin söndag och en fin Farsdag!

 

7 svar till “Fotoutmaning vänner emellan – Tillsammans …“

 1. Vi har set hur flitiga ni är och jag är helt övertygad om att det blir hur fint som helst. Vi har än så länge bara konstaterat att det verkligen behövs en uppfräschning på vissa väggar. Kanske att vi får lite inspiration från er nu.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 2. Så fint det ser ut att vara. Det där med att göra saker tillsammans är så värdefullt. Vi håller också på med projekt här hemma, fixa till. Jättetrevligt om ibland ganska jobbigt beroende på projektets storlek. Önskar dig också en fin söndag och farsdag.

 3. Fint att kunna göra ett sådant projekt tillsammans . Kram Åse

 4. […] blev ett sent inlägg i Maria och Kristinas fotoutmaning. Ämnet för dagen är […]

 5. Fin tolkning och även om det är jobbigt med renovering så är det mysigt att göra det tillsammans! Kram Suss

 6. Härligt med lite nytt. Om ett par veckor skall vi också måla om 🙂 Planen är den i alla fall.. hoppas lusten fortfarande finns där då *haha*

  kram kram Malin
  ps. sent inlägg, men jag hann i alla fall!

 7. Åh vilken härlig sak – ge kärlek till sitt hus. och att göra det tillsammans. Fin sak det där och en fin tolkning på temat.

  e-Kram Tatjanis

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.