I väntan på att färgen skulle torka …

Jag gav mig på ett DIY-projekt igår där två burkar med överbliven väggfärg, en pensel och en tygtavla var inblandade. Ganska länge såg det ut att bli en smärre katastrof men nu när färgen har torkat så blev det nog inte så tokigt i alla fall. Jag ska kika lite till på det hela men kanske att det kan bli några bilder på det färdiga resultatet i morgon. Det trista med DIY som ska målas är väntetiden då färgen ska torka. Jag blir lätt lite rastlös, börjar pilla på det målade lite för tidigt och gårdagen var inget undantag. Så för att hålla fingrarna i styr i väntan på att färgen skulle bli torr nog flyttade jag runt min nya penséa. En liten stund på soffbordet och en liten stund framför det nymålade (som just då var oroväckande blankt) innan den lilla blomman hamnade i köket för att sedan få flytta ut i trädgården. Inte lätt att vara en blomma i det här huset.

 

646A0517-550px

 

3 svar till “I väntan på att färgen skulle torka …“

 1. Vacker blomma. Blommor brukar trivas hos mig… men de sista åren har det hänt något *ler* Jag har fått ett intresse förutom barnen *haha* Låter spännande med ett målarprojekt… ser jag fram emot!

  Fina bilder på tjejerna, verkar vara ett gott gäng 🙂
  kram kram Malin

 2. Nu blir jag nyfiken. Vad är det du pysslar med. Ser fram emot resultatet. Så fräck din bild på penséen blev. Ha en gin kväll Kram Pernilla

 3. Det är den där väntan som är det jobbiga=))
  På att det ska bli klart, det tar sån tid i min värld!
  Är ju också nyfiken på vad det är förstås.

  Kram och en skön start//Hannis

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.