Juldagsbrunch på Köpenhamnsvägen

Ett pling på dörren och där stod hon med sina pigga blå ögon och sitt stora leende, tillsammans med sin varma och fina man som vi också tycker så mycket om.

Igår bjöd vi dessa vänner på brunch och vilken brunch det blev! Ja kanske inte maten i sig, för i ärlighetens namn så vet jag aldrig riktigt vad jag ska duka fram när jag får för mig att bjuda på brunch, och det jag bjuder på kan nog på sin höjd liknas vid en hyfsad hotellfrukost men ändå, vilken brunch det blev! Det var faktiskt mer än ett år sedan vi sågs och ändå kändes det som om det var igår. Samtalen och skratten ville nästan inte ta slut och det hann bli sen eftermiddag innan vi lite motvilligt bröt upp.

Även efter att vi kramats hejdå och jag dukat av bordet så dröjde sig en varm och skön känsla kvar tillsammans med minnen vi delat och tillsammans med nya inspirerande tankar. Tankar på val vi gör, tankar på livet, tankar på hälsa, tankar på sådant som får oss att må bra eller mindre bra och tankar på sådant vi vill och önskar. Flera av dessa tankar har jag låtit snurra vidare idag. Jag har vänt och vridit lite på dem, känt efter och hittat motivation i några av dem. Motivationen är kopplad till min hälsa och jag känner ny inspiration för att göra några justeringar i mitt liv för att må mitt allra bästa. För visst är det så, att små förändringar kan göra en större skillnad än man kan tro och en brunch tillsammans med vänner kan vara det bästa man kan vika en juldag till.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.