Kreativa själars afton igen …

kreativa-sjalars-afton-2kreativa-sjalars-afton-3kreativa-sjalars-afton-1kreativa-sjalars-afton-4

Någon gång i höstas fick jag en idé och bestämde mig för att bjuda hem några fina människor till det jag valde att kalla ”kreativa själars afton”. Fem underbara tjejer, alla kreativa på olika sätt, kom och slog sig ner runt mitt köksbord och efter en enkel middag med efterföljande fika plockade alla fram sitt medhavda pyssel och skapandet satte igång. Vi hade en underbart mysig kväll tillsammans! Faktum är att den där kreativa aftonen var så trevlig att den nu har återkommit vid två tillfällen och senast igår landade några av de kreativa själarna hemma hos Lene. God mat, massor med prat, tyger, fjädrar, pärlor och annat pyssel och än en gång fick vi en mycket trevlig kväll.

Till de två tidigare träffarna har jag valt att ta med mig garn och stickor med målet att sticka handledsvärmare för att hålla händerna varma under fotograferingar då det är kallt. Under den första träffen lyckades jag sticka en bra bit på den första handledsvärmaren och på den andra träffen kom jag en bit på handledsvärmare nummer två men när de fortfarande inte var färdiga inför vår tredje träff valde jag att ge upp. Jag måste nog helt enkelt inse att sticka inte är min grej. Jag gillar garn och framför allt gillar jag tanken på att sticka men trots allt mitt tålamod så räcker det inte när det kommer till stickning och i ärlighetens namn är det inte många saker jag faktiskt har stickat färdigt genom åren. Så till de kreativa själarnas afton den här gången valde jag istället att skapa med pärlor och nu ikväll har jag gjort färdigt det armband jag började på igår. Jaha, och vad hände med det där projektet som skulle bli handledsvärmare då? Det gick faktiskt hur bra som helst. Jag lämnade de och det garn som fanns kvar till min mamma som är jätteduktig på att sticka och simsalabim förvandlade hon garnet till ett par vantar och de ska få hålla mina händer varma imorgon då det är dags för en familjefotografering igen.

 

2 svar till “Kreativa själars afton igen …“

 1. Det är så trevligt med våra kreativa aftnar. Din idé att starta detta har varit så positivt.så kul att lära känna nya människor och få pyssla lite samtidigt. Hoppas ni har en fin kväll. Kram Pernilla

 2. Vilka underbara bilder.
  Ja tack för en väldigt trevlig kväll med gott sällskap, mycket prat och glada skratt.
  Det är alltid kul att träffa er.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.