Lek- och kärleksfulla fotograferingar

646A2389-familj,-karlek,-portratt,-prislista-2016

 

text-6

Alla har vi nog olika erfarenheter och minnen av att gå till fotografen och kanske har du liksom jag mindre roliga erfarenheter av att ha behövt sitta med händerna i knäet, le och säga ”apelsin”. Just för att det är många som har upplevt att en fotografering går till just så, vill jag berätta om hur en fotografering med mig, Maria O, går till. Det är nämligen långt långt ifrån poser och framtvingade leenden och så mycket mer än en fotografering! Jag hoppas därför att du tar dig tid att stanna på den här sidan en liten stund, att du läser mina rader, klickar på play och ser bildspelen.

text-1Jag heter Maria Ohlsson, jag är certifierad Belovedfotograf och med ledorden lek, glädje och kärlek skapar jag bilder som blir minnen för livet för både stora och små, för familjen och för kärleksparet. Under en fotografering med mig finns inget stelt och konstlat poserande, ingen som ber dig att le eller titta in i kameran. Istället guidar jag er fotograferingen igenom genom olika ”invites” och på det sättet lockas glittrande leenden, glada skratt och varma kramar fram.

 

maria-o-photo-familjefotograf-beloved-sida

 

 

text-2

”Kan du se djuret som gömmer sig i kameran?”  ”Hur många steg är det till kameran?” ”Om din mamma hade varit en superhjälte, vem hade hon varit då?” ”Nämn tre egenskaper som du uppskattar hos din käresta.” Varje fotografering planeras speciellt för just den familjen eller det kärleksparet som jag ska möta och jag älskar att tänka ut invites, frågor och små uppdrag, som jag tror kommer att passa er. Fotograferingen liknar kanske inte något ni har upplevt tidigare men jag vågar lova att den blir en upplevelse av närhet och värme, att det blir något roligt ni gör tillsammans och att det blir en stund som ni kommer att prata om och minnas länge.

 

 

 

familjefotografering-text-till-sida-jan-2107Vad kan vara värdefullare än att investera i sina barn, sin familj och de vi älskar? En lek- och kärleksfull fotografering är helt enkelt något för alla och ingen blir gladare än jag när ni har bestämt er för att en fotografering med Maria O är något ni vill uppleva. Ni bokar er fotografering genom att mejla till Maria O Photo på adressen info@mariao.se. I mejlet får ni gärna berätta lite om er och om ni har något datum och någon plats som ni önskar att ha er fotografering på. Jag svarar alltid på mejl och det kommer inte att dröja länge förrän ni hör något ifrån mig. När vi kommit överens om plats, datum och annat viktigt får ni en bekräftelse av er bokning. Så fort det är klart startar mitt arbete med att planera en fotografering för just er och redan då börjar jag längta något alldeles väldigt efter att få träffa er!

boka-nu-cirkel-1

maria-o-photo-familjefotograf-beloved-moment-design-sida

 

 

text-3

 

Vill du se fler bilder från mina lek- och kärleksfulla fotograferingar? Kika gärna på min blogg där du under kategorierna familje-, par- och syskonfotograferingar kan se mer.