Med kramar på alla hjärtans dag …

beloved,-lek,-gladje,-karlek,-parfotografering,-portrattfotografering

beloved,-portrattfotografering,-parfotografering,-kramar,-karlek

Kramar på alla hjärtans dag, ja vad kan passa bättre än några riktigt varma och kärleksfulla kramar just idag? Igår träffade jag en härlig familj för en lek- och kärleksfull fotografering i slottsparken vid Torups slott. Som alltid inför en fotografering följer jag väderprognosen med spänning och när jag gick och la mig på fredagskvällen såg det ut som att vi skulle få svaga vindar och uppehåll vilket jag var glad för. När jag sedan vaknade på lördagen och insåg att vi fått snö under natten blev jag glatt överraskad och vi hade en riktig tur med vädret. Snön låg kvar under fotograferingen och började inte töa förrän vi var på väg hem igen, det var nästan vindstilla och det var inte förrän den allra sista stunden som den råkalla skånevintern började kännas i både tår och fingrar.

Som alltid när jag har en familjefotografering så blev det även denna gång först en stund med lite bus och lek för hela familjen. Efter det fick först föräldrarna ett litet specialuppdrag och där efter fick även barnen ett uppdrag att lösa och medan barnen klurade på sitt uppdrag passade jag på att få en liten stund med bara föräldrarna. Det blev en stund med varma och kärleksfulla kramar, glada skratt och glittrande leenden! Det blev överhuvudtaget väldigt många härliga leenden under fotograferingen för den här familjen och fler bilder kommer en annan dag.

Här hemma har jag uppmärksammat alla hjärtans dag med en smarrig brunch för hela familjen. En stund tillsammans, något gott att äta och minst ett par extra kramar. Det behövs inte mycket mer än så för att jag ska känna mig alldeles nöjd och tillfreds.

 

 

Ett svar på “Med kramar på alla hjärtans dag …“

  1. Så härliga bilder en kramig dag som den här. Mysigt med brunch. Det är ju huvudsaken att man umgås. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.