Min sommar – Fotoutmaning vänner emellan …

Fotoutmaning vänner emellan är här igen och temat som gäller är ”Min sommar …”.

Min sommar har varit hur bra som helst och jag tänker på sommaren som en sommar i två delar. Den första delen av sommaren har bjudit på sol och värme, på blå himmel och blått hav och härliga bad. Den har bjudit på strandpromenader då snäckor har samlats och den har bjudit på bra böcker att försjunka i. Dessutom har sommaren bjudit på tid att umgås med familjen, tid att bara vara och tid för eftertanke. Hur bra som helst alltså och jag väljer att illustrera den första delen av min sommar med en av mina favoritbilder.

 

646A6059-550px

 

Den senare delen av min sommar har även den varit mycket bra om än inte lika lugn. Den delen av sommaren, eller rättare sagt augusti, har projekt poolbygge här hemma och härliga par- och familjefotograferingar fått ta mycket plats. Poolprojektet närmar sig faktiskt slutfasen nu och ordning kan åter skapas i trädgården. Fotograferingarna ska dock fortsätta och redan imorgon har jag ett erbjudande att presentera.

 

collage-augusti-550px augusti

 

Hur har din sommar varit? Har du en eller kanske flera sommarbilder som du vill dela med oss i Fotoutmaning vänner emellan? Länka gärna till ditt sommarbidrag med den blå grodan.

 

12 svar till “Min sommar – Fotoutmaning vänner emellan …“

 1. Underbar bild på lillkillen. Härligt att du har fått så många fotograferingar. Spännande med poolbygget. Är så nyfiken på resultatet. Ha en fin söndag Kram Pernilla

 2. Så fin bild på liten!
  Och vilken sommar att bära i hjärtat.
  Det är en gåva det.

  Kram Hannis

 3. Wow…Så fin strandkille & vackert fotokollage!

  /Kram

 4. Det låter som en underbar sommar!
  Dags att presentera min sommar snart då 😉
  Ha det fint

  Kramar
  Lene

 5. Underbara sommar, skön strandbild och dina parfotograferingar är härliga

  Kram Kajsa

 6. Vilka härliga sommarbilder med mycket värme och kärlek! 🙂
  Så roligt att fotoutmaningen är tillbaka!
  Ha en fin dag!
  Kram Malin

 7. Mycket värme i dina bilder! Jag blir avundsjuk på poolbygget, jag försöker övertala min man men tyvärr utan framgång.

  Kram Lena

 8. Vilken underbar sommarbild, ljuvligt att drömma sig tillbaka till sköna sommardagar en dag som denna när regnet vräker ned. Kram Åse

 9. Hej, så glad jag är att jag hittade till din fina blogg. Dina bilder tilltalar mig mycket, du är verkligen jätte duktig på att få fram det fina i dina bilder. Vilken rolig fotoutmaning! Är det något som återkommer eller bara en enstaka grej? Välkommen att kika in hos mig!
  Ha en fin dag.
  /Lotta

 10. Så fin bild på lillkillen! Underbart collage också!

 11. Hej!
  Såå vacker strandbild.
  Strand och vattenblänk är sååå mycket sommar!
  Ha det!
  hälsn
  AnnA

 12. Jättefint collage och lite ”wild” av dig att blanda färg och svartvit *ler*

  kram kram Malin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.