Mini-sessions i Bokskogen …

Igår hittade jag inspirationen att göra verklighet av en idé som jag har funderat på ett tag nämligen att erbjuda mini-sessions som en variant av de lekfulla familjefotograferingar jag vanligtvis gör. Så nu håller jag tummarna för uppehållsväder den 8/11-14 då jag erbjuder mini-sessions i Bokskogen strax utanför Malmö. Lika lekfullt som vanligt fast under en kortare stund. Under en mini-session hinner vi med en lek för hela familjen, en lek för syskonen och en lek för enskilda porträtt av barnen eller så får barnen all uppmärksamhet under halvtimmen och får leka några fler kameralekar. Erbjudandet passar för familjer upp till fem personer. Priset för en mini-session är endast 850 kr. Digitala bilder ingår och levereras på ett usb-minne. Missa inte detta tillfälle!

Boka er mini-session genom att mejla mig på info@mariao.se.  Obs! Begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

 

erbjudande-mariao-600px

 

 

 

4 svar till “Mini-sessions i Bokskogen …“

 1. Vackra bilder där från Hedentorp. Måste jag besöka nån gång. Duktig du är. Kram Suss

 2. En underbar idé!
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 3. Trevlig ide. Hoppas det kommer många och att vädret är på topp. Ha en fin kväll Kram Pernilla

 4. Det är ju ett superfint erbjudande!!! Jag önskar jag bodde närmre!

  kram till dig. Malin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.