Morgon i vår trädgård …

Som en del av er redan vet så har vi dragit igång med ett stort trädgårdsprojekt här hemma, vi ska nämligen äntligen få en nedgrävd pool. Arbetet går framåt men än är det kaos som dominerar i trädgården. Stora säckar med material, högar med grus och redskap av olika slag är det man ser först och nej, än är trädgården inte en vacker syn. Vanligtvis brukar jag kunna se ett helt projekt framför mig men det kan jag inte den här gången. Jag har inte en färdig plan över hur trädgården ska se ut  och jag har bestämt mig för att låta det växa fram men jag samlar inspiration och en del idéer börjar ta form. Massor med inspiration finns att hitta hos Helt enkelt och där fann jag också inspiration till en morgonrunda med kameran i vår trädgård. Och genom kameran ser jag det som annars är lite svårt att se just nu, jag ser att det faktiskt finns små pärlor kvar, små öar av det lugn jag vill ska prägla hela trädgården. Genom kamerans lins hittar jag lusten och inspirationen igen och ser att det är inte kaos överallt. Det kommer att bli bra det här.

 

646A7992-550px 646A8001-550px 646A8011-collage-1 646A8014-550px 646A7994-collage-3 646A8029-550px 646A8026-collage-2 646A8021-550px 646A8030-550px

 

16 svar till “Morgon i vår trädgård …“

 1. Så,vackert …..
  Ha en alldeles fantastisk Söndag/Kram

 2. Det är klart att det blir bra Maria. Ibland är det svårt att se det i all röra bara.
  Vackra bilder på en, kaoset till trots, vacker trädgård.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 3. Hm, trädgård….mest ett dåligt samvete för mig. I år har det ärligt talat varit helt bedrövligt. Jag jobbade så in i bänken fram till vi tog husvagnen på tur, så trädgården fick helt enkelt vara…

  Din trädgård ser ju ut att vara jättefin. Var kaoset är, det undrar jag… 🙂

 4. Härligt med pool! Även om vägen dit kan vara slingrig…

 5. Ljuvliga bildet som avslöjar att det är på gång en att bli en
  underbar trädgård hos dig. När arbetet är klart med poolen så blir det nog en helt annan känsla för dig!
  Kram M.E

 6. Vad spännande med pool… Vi har tänkt göra det nästa år, då kan jag ju få lite inspiration här hos dej.
  Tycker dina bilder är ljuvliga, fint att kunna hitta det vackra även i röran!

 7. Vet att du har det hur fint som helst. Det kommer bli bra när allt är på plats. Du kommer att se he det ska vara snart. Ha en fin kväll Kram Pernilla

 8. Härligt att finna inspiration genom kameralinsen, alldeles ljuvliga bilder, det kommer garanterat att bli super fint i er trädgård. Kram Åse

 9. Åh så fint! Tänk…pool! Härligt!

  kram kram Malin

 10. Fina, fina bilder!
  Det tar sin tid men du kommer garanterat att njuta sen.
  Och skapa en oas=))
  Kram Hannis

 11. Du, bilden på Facebook igår – WOW! Jättefin! 🙂

 12. Vilka sköna bilder, kan tro du hittar inspiration av dessa!! Och vad skönt med pool…tror jag svänger förbi dig en varm sommardagf när poolen är klar 🙂

  Kram kajsa

 13. Så underbara bilder!!!
  Jag älskar att fota i morgonsol, när daggen glittrar i solen 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram Malin

 14. Åh, vilken underbar trädgård och inspirerande bilder! Rofyllt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.