Nyföddfotografering i hemmiljö

beloved-first-moments-moment-design-familjefotografering-maria-o-photofirst-moments-nyfodd-familjefotografering-nyfoddfotografering-beloved-moment-design-maria-o-photo-hemmiljofirst-moments-nyfodd-familjefotografering-nyfoddfotografering-beloved-moment-design-maria-o-photobeloved-first-moments-moment-design-familjefotografering-maria-o-photo-hemma-hosfirst-moments-beloved-moment-design-nyfoddfotografering-i-hemmiljo-nyfodd-maria-o-photo-lyckafirst-moments-nyfodd-familjefotografering-nyfoddfotografering-beloved-moment-design-maria-o-photo-nyfirst-moments-nyfodd-familjefotografering-nyfoddfotografering-beloved-moment-design-maria-o-photo-litenfirst-moments-beloved-moment-design-nyfoddfotografering-i-hemmiljo-nyfodd-maria-o-photo-babylyckafirst-moments-beloved-moment-design-nyfoddfotografering-i-hemmiljo-nyfodd-maria-o-photofirst-moments-beloved-moment-design-nyfoddfotografering-i-hemmiljo-nyfodd-maria-o-photo-liten-babyfirst-moments-beloved-moment-design-nyfoddfotografering-i-hemmiljo-nyfodd-maria-o-photo-babyfirst-moments-beloved-moment-design-nyfoddfotografering-i-hemmiljo-nyfodd-maria-o-photo-1

Allt som oftast är det lek, bus och glädje framför min kamera med både stora och små och allt som oftast är jag utomhus och fotograferar. Men ibland är det bara lugn, mys och kärlek inomhus som gäller, som när det precis har fötts en liten baby som ska fångas på bild tillsammans med sina föräldrar. En nyföddfotografering i hemmiljö. För visst är det där man har det som bäst, hemma i lugnet, tryggheten och i mammas och pappas famn, när man är en alldeles ny liten människa.

För ett par veckor sedan var det precis en sådan fotografering som jag gjorde, en nyföddfotografering hemma hos familjen för nu är han här, den lilla babyn som gömde sig i den fina gravidmagen! Så liten, så alldeles perfekt, så söt så söt och jag tror att han hade kunnat låta mig fotografera hur länge som helst så länge en varm famn hos mamma eller pappa erbjöds. Mer lugn och mys än bus alltså men så mycket kärlek och lycka! Det är verkligen något alldeles speciellt med den första tiden med en liten baby och det är en tid som är väl värd att fånga på bild. Det låter kanske klyschigt men tiden går fort och det där allra första nyfödda försvinner fortare än man kan tro och då är det fint att ha bilder som längre fram i livet blir värdefulla minnen.

 

 

2 svar till “Nyföddfotografering i hemmiljö“

  1. Åhh vilka underbara bilder. Fyllda av kärlek.
    Ha en fin kväll

    Kramar
    Lene

  2. Så söt liten nykomling till världen. Tänk vilken lycka. Underbara foton. Ha en fin dag Kram Pernilla

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.