Om mig, Maria O

Här har ni mig Maria O, eller Maria Ohlsson som  jag egentligen heter. Det som började med en önskan om att fånga det vackra på bild ledde vidare till den ena fotoutbildningen efter den andra och när jag hittade Belovedtekniken (även kallad Moment design) kände jag att jag hade hittat helt rätt! Jag hittade ett sätt att kombinera min lust att fotografera med min kreativitet, min lekfulla sida och min långa erfarenhet av att möta människor, både vuxna och barn. Jag hittade ett sätt att erbjuda både familjer och brudpar något som är så mycket mer än en fotografering, något som blir en upplevelse och en fin stund tillsammans och jag älskar det! Som certifierad Belovedfotograf och med ledorden lek, glädje och kärlek skapar jag bilder som blir minnen för livet för stora och små, för dig och din käresta eller för hela familjen och vad kan väl vara mer värdefullt att investera i än sina barn, sin familj och de vi älskar? Inget, är mitt svar och jag vill gärna berätta mer för dig om mina fotograferingar, både de lek- och kärleksfulla fotograferingarna för par och familjer och mina bröllopsfotograferingar.

Min stil är mer dokumentär och lifstyle än ”stylat liv”. Hos mig får ni bilder med äkta leenden och en glädje och värme som känns rakt igenom era bilder. Under en fotografering tillsammans med mig har ni roligt och ni får en fin stund tillsammans. En fotografering med Maria O är helt enkelt så mycket mer än en fotografering!

Jag utgår från Malmö och tar mig lätt till t.ex. Lund, Svedala, Trelleborg och andra orter i Skåne. Är ni intresserade av att boka en fotografering med mig eller vill ni kanske veta mer om hur en fotografering går till? Kontakta mig gärna! Jag ser fram emot att höra ifrån er och svarar gärna på frågor.

Maria O

 

 

Fotograf: Kristina Jönsson