Överraska på Alla hjärtans dag …

alla-hjartans-dag-2016

 

För bara ett litet tag sedan var det kramens dag och nu närmar sig Alla hjärtans dag, en dag som även den mer än väl lämpar sig för gosiga kramar och lite extra uppmärksamhet till de vi älskar och tycker om. Precis som jag skrev om kramens dag kan man tycka vad man vill om alla temadagar som finns men temadagar som uppmuntrar till kärlek och omtanke kan bara inte vara fel. Det är ju något vi alla behöver och något som vi alla vill ge men som vi kanske ibland tappar bort lite i vardagens hektiska snurrande. Det är oftast inte så mycket som behövs för att vi ska känna oss älskade och uppskattade. Några uppskattande ord, ett glittrande leende och en varm kram räcker långt bara de kommer tillräckligt ofta.

Kanske vill man fira Alla hjärtans dag med att överraska någon med en present och vad passar bättre en sådan dag än att överraska med en kärleksfull fotografering? Vem skulle du vilja ha en lek- och kärleksfull fotografering tillsammans med? Kärestan? Bästa kompisen? Barnen? Mormor? Syster yster? Vem du än tänker på har jag just nu ett erbjudande som kanske passar dig.

Överraska någon du älskar på Alla hjärtans dag! Boka en kärleksfull fotografering för endast 895 kr (ordinarie pris 1695 kr)! Erbjudandet gäller för fotograferingar i Malmö med omnejd den 13-14 februari 2016 och antalet fotograferingar är begränsade till fem vilket betyder att först till kvarn gäller. I övrigt gäller samma villkor som för alla mina fotograferingar och mer om det kan du läsa här.

Jag brukar själv hitta på något extra för familjen för att uppmärksamma Alla hjärtans dag. Ibland blir det någon present, andra gånger en god fika eller en extra god middag men precis vad det blir i år kan jag inte skriva här. Det kan hända att de läser det här inlägget och jag vill ju inte avslöja en hemlighet.

 

3 svar till “Överraska på Alla hjärtans dag …“

  1. Visst är det en dag man ska njuta lite extra av. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  2. Vilket fint alla hjärtans erbjudande, en dag att njuta lite extra av. Kram Åse

  3. Det är verkligen en bra tanke att överraska på Alla Hjärtans Dag med en fin fotografering som man har som minne livet ut.
    Ha en fin dag

    Kramar
    Lene

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.