På spaning i en färgsprakande Alnarpspark

alnarpsparken-host-syskonfotografering-farger-maria-o-photoalnarpsparken-host-hostfarger-maria-o-photoalnarpsparken-host-syskonfotografering-farger-maria-o-photo-2alnarpsparken-host-syskonfotografering-farger-maria-o-photo-1alnarpsparken-host-syskonfotografering-farger-maria-o-photo-3

Om vädergudarna vill som jag vill blir det minst en syskonfotografering i Alnarpsparken den kommande helgen och vilka färger parken bjuder på just nu! Jag har ärligt talat känt lite stress över alla fina höstfärger som naturen bjuder på just nu. Jag har så gärna velat ta med mig kameran ut på en promenad bara för den där rena avkopplingens skull men när jag har haft tid att gå ut har det antingen regnat eller hunnit bli för mörkt. Men idag tog jag med mig både mannen min och kameran och åkte till Alnarpsparken för att spana efter fina platser för syskonfotograferingar och fina platser fanns det gott om. Hela parken, eller i alla fall den delen av parken som vi gick i, var jättefin och riktigt färgsprakande! Till min stora glädje fanns det inte bara park och växtlighet utan även fina byggnader att använda som bakgrunder och ett hus fascinerade lite extra. En av alla byggnader som används av SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, ett gammalt gammalt hus med tinnar och torn var till stor del täckt med fantastiskt vacker vildvin. Bara tänk att ha en sådan omgivning som sin arbetsplats!

Efter spaningsrundan i Alnarpsparken tog vi en sväng till Lomma för att spana lite där också och för att förundras över hur stilla havet var just idag. Stranden, havet, det milt grågröna strandgräset bredvid varmt orange vresrosblad. Lite kyligt men otroligt vackert och frågan är om det inte är dit jag ska ta mina egna barn för en fotografering alldeles snart. Jag tror minsann att det är dags för dem också att fastna på bild igen. De egna barnen måste ju också få en syskonfotografering tänker jag.

 

3 svar till “På spaning i en färgsprakande Alnarpspark“

  1. Fina ni! Vilka jättefina bilder på er och med härlig höstkänsla! kram Malin

  2. Alnarpsparken är superfin att promenera i och byggande vacker. brukade lunchpromenera där förr. Bilderna var riktigt fina och färgerna härliga.

    Kram Kajsa

  3. Ser underbart ut. Med alla färgerna på träden. Hoppas ni haft en härlig helg. Kram Pernilla

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.