Så mycket glädje …

Från gårdagens mörka chokladbilder till ljusa bilder från vardagsrummet. Att jag längtar efter vår och att jag tycker att det är ett riktigt skruttigt vinterväder behöver jag egentligen inte skriva, det vet ni nog redan att jag tycker men visste ni att jag tycker att ni är bäst? Alla ni som tittar in här och alla ni som är med i Fotoutmaning vänner emellan ni är verkligen bäst! Så mycket glädje ni skänker med era kommentarer och era bilder! Jag blir lika glad varje gång. Inför den här omgången var jag allt lite nervös för om det skulle fungera med blå grodor och annat för även om jag känner mig ganska hemma på den här bloggen nu så fungerar vissa saker lite annorlunda än de gjorde på Edith och Jag. Temat hörde dessutom till ett av de klurigare och jag var rädd att vi hade skrämt bort er med det.

646A1852-550px646A1870-1x1-550px646A1867-550px

Men allt funkade och ni var många som var med i årets första Fotoutmaning vänner emellan och ja, jag skriver det igen, det gör mig så glad. Hade jag kunnat hade jag bjudit hem er alla på en fika och en pratstund kring glädjen i att fotografera och kring hur tankarna går när det är dags att ta bilder till våra tema. Nu kan jag ju inte göra det, bjuda hem er alltså, men önska er en riktigt fin måndag kan jag göra.

 

10 svar till “Så mycket glädje …“

 1. Inte skrämmer du bort oss inte. Så lättskrämda är vi inte.
  Det är superkul att vara med i fotoutmaningen tycker jag. Om än lite klurigt vissa gånger, som denna gången. Men finns viljan så..
  Ha en fin dag kära du.

  Kramar
  Lene

 2. Vilka ljuvliga våriga bilder!!!
  Det vore ju fantastiskt kul och träffas och diskutera foto… Tänk ett sånt där ”event”, med alla som är med i utmaningen, vid havet, med en duktig fotograf som slängde ut utmaningar och som höll kurs samtidigt 🙂

 3. Efter en tids paus i bloggandet upptäcker jag att du liksom ändrat dig lite. Gillar din nya sida o fotoutmaning med olika teman. Så kul o kanske det kommer finnas mer tid för sånt i mitt liv nu. Vem vet? En bättre kamera ska det bli iallafall. Allt gott!

 4. Håller med om att vi inte är så lättskrämda, men igår var jag rädd för att jag skrämde bort en del av mina besökare med ett tungt inlägg.
  Fina foton du bjuder på som vanligt! I lördags gav jag två små flickor var sin pärlhyacint istället för lördagsgodis!
  Hoppas de planterar ut dem i trädgården i vår!
  Kram M.E

 5. Det är alltid lika härligt att titta in här, fotoutmaning vänner emellan är toppen alltid lika roligt att se vad söndagens tema kommer att bli och sedan susa in hos alla som deltager för att inspireras av alla härliga bidrag. Kram Kram

 6. Vilka härligt ljusa bilder. Kram Anette

 7. Tack! Jag var lite nervös att jag inte skulle fixa att länka till dig via den söta grodan. När jag ser dina bilder längtar jag efter våren, jättefina blommor!
  Kram Lena

 8. Men du vet väl att fotoutmaningen är himla rolig att vara med i!! Chansen att tänka till lite kring ett tema tycker jag jättemycket om! Kram Sara

 9. Hade det varit en ok vinter så kunde våren vänta men nu vill jag med ha vår!
  Kul att läsa allas utmaningar
  Kram Sandra

 10. Det är alltid kul att ha något att klura på. Klart det är skoj. Så fina våriga bilder. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.