Sättet att fotografera på som jag brinner för …

Bus och kärlek, ja jag hittar nog inte några ord som bättre beskriver den här familjefotograferingen än just bus och kärlek. Ja det är klart, värme och glädje är också ord som passar in och det var just vad familjen utstrålade.  Värme, glädje, bus och kärlek. Det var för lite mer än en vecka sedan  som jag träffade den superhärliga familjen i Bokskogen för en dryg timmes fotografering och både stora och små hade en riktigt rolig stund. Jag tror t.o.m att äldsta dottern alldeles glömde bort att hon släpats iväg till skogen med familjen en tidig söndagsförmiddag och då känner jag att jag har lyckats. För det är ju det här sättet att fotografera på som jag brinner för, det lekfulla sättet där glädjen och kärleken får en stor plats och där alla som fotograferas får vara sig själva och slipper jobbigt poserande. Där själva fotograferingstillfället både blir en rolig och mysig stund och familjen går därifrån med en skön känsla av att ha gjort något trevligt tillsammans. Och bilderna, ja de blir nästan bara en bonus, en rejäl sådan förvisso för det blir oftast mååånga bilder och de ni ser här är bara en bråkdel av alla bilder som nu är levererade till familjen. Är du sugen på en lekfull familjefotografering medan hösten fortfarande är som vackrast? Välkommen att höra av dig!

 

646A7423-550px 646A7403-550px 646A7428-550px 646A7411-550px 646A7724-550px 646A7754-550px 646A7380-550px 646A7674-550px 646A7202-550px 646A7295-550px 646A7286-550px 646A7281-550px

 

8 svar till “Sättet att fotografera på som jag brinner för …“

 1. Det är just så det är! Man går därifrån med känslan av att ”bara” haft en mysig stund med sina nära. Du är fantastiskt duktig på att fota på detta sätt (och på andra sätt) och jag känner mig väldigt lyckligt lottad av att ha dig nära mig och haft privilegiet att få bli fotad av dig.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 2. Måste ju bara säga – Waooo så ljuvliga Höstfoto på fin familj ♡ …

  /Kram

 3. Fantastiska bilder som alltid! Jag är så himla sugen att pröva detta sätt att fotografera men ännu har det inte blivit av. Frågade ju dig om råd och jag är så tacksam för dem! Nu gäller det bara att lyckas boka en tid som passar för alla som ska vara med och fotas, sen ska jag få testa det här.=)

 4. Härliga foton. Man ser hur lyckliga de är. Ha en fin kväll Kram Pernilla

 5. Underbara höstbilder. Älskar att fotografera i detta underbara väder.

  Kram Pia

 6. Jag förstår, vad som gör det så lekande lätt att vara inför kameran framör dig…det är busenkel med ditt sköna, mjuka lekfulla sätt.

  Härliga familjebilder du fick fångat

  kram Kajsa

 7. Vilka fantastiska foton! Härliga!
  Precis så man vill ha det, inga stela studiofoton.
  Kram Jennica

 8. Naww så fina bilder ^^

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.