Syskonfotografering i Alnarpsparken

syskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-3syskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-1syskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-2syskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-6syskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-storasystersyskonfotografering-hostlov-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-4syskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-karleksyskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-5syskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-lillebrorsyskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-7syskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-skrattsyskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-bussyskonfotografering-beloved-moment-design-alnarpsparken-gladje-lek-syskon

Med en av Kents bästa låtar i öronen och med fredagens konsert som ett underbart minne i hjärtat var min tanke egentligen att publicera ett bröllopsinlägg ikväll. Just en av Kents bästa låtar, Utan dina andetag, påminner mig om min bröllopssäsongs sista bröllopsfotografering där den låten sjöngs av en alldeles fantastiskt duktig tjej. Det fanns fler musikaliska upplevelser under just den vigseln och jag har så många härliga bilder med start från brudparets förberedelser till gratulationer som jag absolut vill visa er här men nej, det blir inte ikväll. Både det bröllopet, och ett par bröllop till som jag ännu inte hunnit blogga om, får vänta. Ikväll blir det istället ett inlägg med två underbara små barn som jag fick träffa i Alnarpsparken för en syskonfotografering för två veckor sedan. En storasyster och en lillebror, höstlöv, lek och bus och hur roligt som helst!

När jag möter bar- och familjer med min kamera har jag alltid en noggrann planering för fotograferingen i tankarna men jag inte i förväg veta om den planeringen kommer att hålla. I det här fallet var storasyster snabbt med på noterna men det visade sig att lillebror hade andra tankar än vad jag hade. Han var helt enkelt lite tveksam till idén om att låta sig fotograferas av en tant han inte tidigare hade träffat. Lillebror ville hellre vara med mamma och pappa än att vara tillsammans med sin syster, vilket ju liksom var vad jag hade tänkt mig eftersom uppdraget var en syskonfotografering, och det var bara för mig att snabbt ta till plan B. En ask goda russin och lite lek och bus där mamma och pappa fick vara med, då tyckte även lillebror att det var riktigt roligt där i parken.

Just det där, att jag ibland får jobba lite extra för att få barn att vilja samarbeta med mig framför kameran är en del av det jag tycker så mycket om med barn- och familjefotograferingar. Jag tycker att det är fascinerande att små barn ofta så tydligt visar vad de vill och inte vill. Det händer att barnens föräldrar blir lite stressade när barnen inte meddetsamma vill vara med på det jag föreslår men för mig är det helt ok. Det handlar bara om att de behöver lite mer tid och den tiden finns så gott som alltid under mina barn- och familjefotograferingar.

 

3 svar till “Syskonfotografering i Alnarpsparken“

  1. Visst måste man ha tålamod och ge de små tid. Lillebror ser dock väldigt nöjd och glad ut på fotona. Härligt att se. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  2. Vilka underbara bilder på ursöta syskon.
    Ha en fin dag

    Kramar
    Lene

  3. Tack snälla Maria för de fina bilderna! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.