The best of …

 

 

Vi har hållit på i flera år nu Kristina och jag, turats om att utmana både er och varandra med mer eller mindre kluriga teman att fotografera till i det vi kallar Fotoutmaning vänner emellan, men allt har sin och nu har vi bestämt oss för att packa ner Fotoutmaning vänner emellan i en låda och ställa upp den på vinden på obestämd tid. Genom åren har det blivit otroligt många fina och kreativa tolkningar på våra teman och det har vi valt att spinna vidare på genom ett sista tema som vi kallar ”The best of …”. Till denna utmaning hoppas vi att du vill dela med dig av den eller de bästa bilderna du har tagit till Fotoutmaning vänner emellan. Så gå igenom ditt bildarkiv och välj en eller flera favoriter. På söndag finns den blå grodan här igen som gör det möjligt att länka till ditt bidrag.

 

4 svar till “The best of …“

  1. Men Åh vad jag kommer att sakna dessa söndagar, men allt har sin tid. Tack för att ni har förgyllt varannan söndag och tack till alla som varit med och bidragit med härliga texter och fantastiska bilder. Det har varit så roligt.

    Kram Kram Åse

  2. Tusen tack själv Åse! Det har inte varit ett helt enkelt beslut att ta att, om inte lägga ner, så åtminstone stoppa undan utmaningen på obestämd tid. Vi kommer helt säkert att sakna utmaningen vid olika tillfällen men att Fotoutmaning vänner emellan inte kommer att finnas där varannan söndag kanske ger utrymme för någon ny utmaning. Man kan ju alltid hoppas.
    Kram Maria

  3. Visst är det sorgligt att ni inte ska ha utmaningen mer. Men jag förstår er samtidigt. Ni ska göra det som känns bäst för er. Ha en härlig kväll Kram Pernilla

  4. Ja just nu känns det lite vemodigt att det inte kommer att vara en fotoutmaning här varannan vecka men jag hoppas att det ska lämna plats för nya utmaningar. Kram Maria

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.