Tjoho! Nu kan jag titulera mig certifierad Belovedfotograf!

 

Tjoho! Jag klarade det och kan nu titulera mig certifierad Belovedfotograf! Ni som har följt mig under en längre tid vet att det här med Beloved är något jag verkligen verkligen tycker om. Att få möta människor med min kamera, att få locka till lek, glädje och kärlek och att få ge dem som jag fotograferar en härlig upplevelse där de får bilder som blir minnen för livet, ja jag älskar det helt enkelt. Tidigt tidigt i våras gick jag en sex veckors utbildning för att fördjupa mig i Beloved och redan när jag skickade in min slutuppgift bestämde jag mig för att gå vidare inom Beloved och sikta på att bli certifierad i tekniken och för lite mer än en vecka sedan fick jag möjligheten att göra både teoriprov och en familjefotografering inför Juliana Wiklund. Bilder från fotograferingen har skickats in till Belovedcollective och efter ett Skypemöte där jag alldeles precis har diskuterat fotograferingen och Beloved med Theresa de Rox är jag alltså certifierad! Så nöjd över att ännu en gång ha utmanat mig själv och övervunnit rädsla och prestationsångest!

 

6 svar till “Tjoho! Nu kan jag titulera mig certifierad Belovedfotograf!“

 1. Grattis! Så roligt för dig. Härligt att haklarat det. Ha en fin kväll Kram Pernilla

 2. GRATTIS!!
  Jag tvekade inte en sekund på att du skulle klara det. Du är bäst!!
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 3. Stort stort grattis! Du är grym.

  Kram Helén

 4. Men du….Stort GRATTIS va roligt 🙂
  All lycka till dig & Kram!

 5. Wohoo, grattis ..du är en toppen fotograf, så lek på och charma dina objekt 🙂

  Kram Kajsa

 6. Grattis grattis grattis!!! Du är sååå grym!!!
  kram Malin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.