Vår i Malmö och ett nytt tema …

Det är vår i Malmö, och precis utanför Malmö där vi bor också förstås, och redan i lördags satt jag och dottern utomhus och fikade! Lite kyligt i vinden var det allt men med vinterjackor på var det hur skönt som helst och det gäller ju att njuta av dessa fantastiska vårdagar nu när de är här även om jag måste säga att det åtminstone för mig känns som lite överdrivet vårnjutande att dra på sig shorts och T-shirt. Japp,  två shortsklädda ungdomar promenerade förbi här idag. Nåväl, idag är det tisdag och det ser ut att kunna bli ännu en solig dag och dessutom är det en tisdag i udda vecka och det betyder ju nytt tema i Fotoutmaning vänner emellan.

[slider effect=”random” pausetime=”3000″ autoplay=”true” navigation=”true”]646A3940-550px 646A3942-550px 646A3948-550px[/slider]

Temat den här gången är …

”På rad …”

Vårblommor på rad kanske? Precis samma regler som vanligt. Alla är varmt välkomna att vara med och publicera ett bidrag till temat på söndag. Vill du veta mer om Fotoutmaning vänner emellan så hittar du information i menyn.

10 svar till “Vår i Malmö och ett nytt tema …“

 1. Vackra bilder med blommor på rad..
  Spännande tema. Där ska vi nog kunna hitta på något.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 2. Så roligt med ett nytt tema… alltid inspirerande!
  Önskar dig en fin dag!

 3. Wii! Jag blir alltid så glad varannan tisdag när temat släpps=))

  Och du, jag skickar den varmaste kramen till dig!

 4. Underbara vårvärme välkommen, vad skönt att fika ute!! Själv har jag kört två lunchgräv på kolonin, mest för att känna att man kommit igång och för att få vara ute, Härlig tid vi har framför oss

  Kram Kajsa

 5. ~ Vackert ~

  /Kram

 6. Vilken vårkänsla det bjuds här hos dig! Underbar bild.

  På rad var ett kul tema. Som vanligt har jag antagligen svårt att vara med, den här gången har jag nog dessutom lämnat in min utrustning för justering, men vem vet?!

 7. Härliga vårbilder! Vi har faktiskt haft lite vårkänsla här också, men blommorna har inte kommit lika långt os oss. Men vi kunde i alla fall sitta utomhus och fika i helgen 🙂

  Kram Pernilla

 8. Jag känner mig lite blåst på detta vackra vårväder. Ligger i feber igen. Hoppas jag orkar hitta på något till utmaningen på söndag. Fin kväll till dig Kram Pernilla

 9. Då får jag klura ut någonting 🙂 ha det bra i vårsolen tills dess Karin

 10. Härliga vårbilder!
  Kram Helén

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.