Vecka 2, delar av min vecka i bilder …

collage #2, 365+1, 365, vecka 2

 

Vecka 2, den andra veckan det här året har inte varit en vanlig vecka. Veckan smygstartade redan på söndagskvällen med avresa till Stockholm och efter det följde två riktigt bra kursdagar i Stockholm. De två kursdagarna bjöd på massor av nya tankar, nya bekantskaper, många minnen och massor av leenden. Det var helt enkelt väldigt givande och det var med huvudet fullt, ja faktiskt nästan med hela kroppen full av intryck, som jag landade på Sturup på tisdags kvällen. Innan jag reste funderade jag på om kameran skulle följa med eller inte men den här gången valde jag att låta den stanna hemma och med det så blev det också en dags uppehåll i min utmaning. Ja jag vet, inte det bästa att missa en dag redan andra veckan men jag lovar, jag har sett till att ta igen det under de andra dagarna i veckan.

Jag har redan skrivit det i tidigare inlägg men jag skriver det igen. Jag har inte för avsikt att publicera collage från mitt fotoprojekt # 365 + 1 varje söndag men det är faktiskt roligt att titta på bilderna som tagits under en vecka och sätta ihop några av dem till ett collage så därför får ni delar av vecka två i bilder här och har du inte redan satt igång med ett eget fotoprojekt så vill jag ännu en gång uppmana dig att göra det! Experimentera och dokumentera med din kamera och på köpet får du bilder som blir en variant av en dagbok. Och vill du ha ett tema att starta upp kring men inte kommer på något så får du gärna höra av dig. Jag hjälper dig gärna med ett förslag eller två.

Som ni ser så har veckan här hemma bjudit på te (väldigt många koppar te har det blivit), studier, lite målning, nya glasögon och kvällsmys med tända ljus. Dessutom har ju helgen bjudit på bästa vintervädret med sol, snö och tjock rimfrost och bara det kan ju få en fotoglad människa som mig att bli på gott humör. Nu ser jag fram emot vecka 3 som även den kommer att bli lite annorlunda rent jobbmässigt. Mer fortbildning, uppstart av en workshop och lite annat. Annorlunda men kul hoppas jag! Hoppas att du också har en rolig vecka att se fram emot.

 

Ett svar på “Vecka 2, delar av min vecka i bilder …“

  1. Jag tycker det var ett väldigt fint collage och hoppas du kommer fortsätta med det på söndagar, jag vill gärna se mer:)

    En riktigt bra idé också, kanske jag ska försöka något liknande. När jag började blogga var det från början för att få en dagbok med bilder och då brydde jag mig inte så mycket om hur bilderna såg ut, bara det blev minst en bild varje dag. Det kanske jag borde börja med igen! 🙂

    Kram Pernilla

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.