Att fira en 17-åring med god mat och blommor

fodelsedag-17-ar-dotter-malmobunches-by-blomrum-blommor-dotter-fodelsedagblommor-malmo-bunches-by-blomrumfodelsedag-har-hemma-blommor

Hipp hurra det är vår Idas dag idag! Det är knappt att jag kan förstå att det redan har gått 17 år sedan den där vintriga novembermorgonen då vår dotter annonserade att hon minsann var redo att möta världen. Hon lät oss vänta några dagar efter utsatt tid men när hon väl bestämt sig hade hon riktigt bråttom. Klädd i min svarta fuskpäls stapplade jag in på förlossningen och sedan dröjde det inte länge förrän vi lyckliga höll vårt alldeles nya lilla knyte i famnen. Ikväll var det min vackra 17-åring som var klädd i en fuskpäls (en som helt klart är mycket snyggare än vad min var) och kvällen till ära firade vi hennes födelsedag med riktigt god pizza från Hedvigsdal på Malmö Saluhall. Smarriga Margheritas för far och dotter och en Pizza Blanco med rödbetor och getost till mig. Hur gott som helst! Mätta och belåtna gick vi sedan förbi Bunches by Blomrum och köpte två buntar med blommor, för blommor måste man ju ha när det är födelsedag!

Att tycka att ens barn är alldeles fantastiska hör till när man är förälder och jag är definitivt inget undantag i raden av stolta föräldrar. Jag är väldigt stolt över mina två barn, fascineras över dem, förundras över dem och ibland blir jag alldeles paff över deras klokhet. De får mig ofta att omvärdera och tänka nytt och ikväll fick Ida mig att ta steget och fatta ett beslut, ett beslut som handlar om bloggen. I min glädje över alla de fina fotouppdrag jag har fått under året och i min iver att visa upp bilder från dessa för omvärlden har bloggen fått en inriktning som jag inte riktigt trivs med. Det har helt enkelt blivit för många bröllops- och familjefotograferingar på bloggen och för lite av mig och mitt liv. Därför har jag nu bestämt mig för att låta en större variation få ta plats här igen. Bröllop- och familjefotograferingar kommer att finnas kvar men de kommer att blandas upp med annat. Kanske kommer det att kännas lite annorlunda, kanske kommer det till en början att upplevas lite rörigt men jag vill prova och jag tror att jag kommer att hitta en bra balans.

2 svar till “Att fira en 17-åring med god mat och blommor“

  1. Hipp hipp hurra för er 17 åring idag. Hälsa och gratta. Så mysigt det ser ut med alla dessa blommor. Var det också på saluhallen? Trevligt med lite nytänk på bloggen. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  2. Stort GRATTIS i efterskott till er fina dotter från oss alla <3

    Jag tycker du gör ett rätt beslut i att blanda. Dina bröllops- och familjefoton är helt underbara men jag kan sakna lite "dig" i bloggen. Så heja dig
    Ha en fin dag

    Kramar
    Lene

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.