Bröllop i Skåne Tranås på Österlen …

brollop,-Osterlen,-Skanes-Tranas,-brollopsfotograferingcollage brollop J och Mbrollop,-Osterlen,-Skanes-Tranasbrud, brollopsfotograferingbrudpar, brudgumbrollop,-brudpar

 

För bara några dagar sedan var allt gnistrande vitt och vackert. Snö, tjock rimfrost, flera minusgrader och sol. Vinterväder när det är som allra bäst! Tyvärr varar den sortens väder sällan så värst länge hos oss nere i Skåne och det väder vi har nu är definitivt inte vinterväder av den trevligare sorten. När snön har smält undan känns det genast grått och trist igen och det är nu jag börjar längta efter vår och sommar på allvar. Vinter i all ära men några plusgrader, duggregn och dimma och så lite vind på det gör nog ingen glad, i alla fall inte mig. Glad blev jag däremot när jag igår gick igenom några bildmappar. Tanken var att sortera bloggbilder som inte hamnat på rätt plats ännu men mitt i sorterandet hamnade jag i det här vackra brudparets bildmapp. Bloggbilderna glömdes bort och i tanken färdades jag tillbaka till en varm augustidag i Skåne Tranås på Österlen. Jag minns precis känslan när jag satt i bilen på väg till Skåne Tranås och lät blicken svepa över sommarängar och fält. Det är alltid en härligt pirrig känsla att vara på väg till en bröllopsfotografering, förväntan och glädje blandad med en gnutta nervositet. Väl framme mötte jag brudparet, en vacker brud från södra Sverige, en stilig brudgum från Danmark, den sötaste brudbuketten i ljusrosa och cremevitt med både rosor, pioner och daggkåpa och till det en äng med lite lätt brända toner, rosa ängsblommor och blå himmel. Ja ni förstår, inte konstigt att man blir glad!

Inte nog med att bilderna får mina tankar att fara tillbaka och minnas bröllopsfotograferingen, leendena, glädjen och kärleken, de får mig att tänka framåt också, framåt på kommande bröllopssäsong. Den ligger ännu så länge några månader bort men jag gläds redan åt detta årets bröllopsbokningar. Det kommer bland annat att bli bröllop i slottsmiljö och bröllop i sommargrönska och jag längtar redan efter att få fånga de fina brudparen och deras kärleksberättelser på bild! Som sagt, det är några månader kvar men det är fint att få längta och att kunna drömma sig bort en stund när det känns alltför grått och trist. Tiden går trots allt fort och innan vi vet ordet av är våren här.

 

Ett svar på “Bröllop i Skåne Tranås på Österlen …“

  1. Härligt att ha dessa bröllopsfotograferingar framför sig. Ha en fin kväll. Kram Pernilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.