Bröllopsfotograferingar

brollopsfotograferingar-sida

text-brollop-1

Efter en tid av förberedelser och planering är er stora dag äntligen här! Hjärtat slår några extra slag och i magen fladdrar små fjärilar, det är lycka och kärlek i luften. Det är er stora dag, er bröllopsdag, en dag att uppleva, njuta av och minnas och jag finns mer än gärna med för att fotografera och berätta er berättelse i bilder.

 

text-brollop-2

Jag heter Maria Ohlsson, jag är certifierad Belovedfotograf och med ledorden glädje och kärlek skapar jag bilder från er bröllopsfotografering som blir några av era värdefullaste minnen. Under mitt uppdrag som er bröllopsfotograf växlar jag mellan att vara en diskret observatör som fångar stunden, de vackra detaljerna och ögonblicken på bild och mellan att vara helt närvarande i ett samspel med er där jag guidar er som brudpar igenom er porträttfotografering med ”invites” som får er stund framför kameran att bli en alldeles speciell stund. De glittrande leendena, de glada skratten och de varma kramarna lockas fram och ni slipper stelt och konstlat poserande.

 

maria-o-photo-brollopsfotograf-beloved-sida

 

text-brollop-3

Maria O erbjuder olika bröllopspaket och ni väljer det som passar er bäst. Kanske vill ni att jag finns med er redan under förberedelserna när klänningen tas på och slipsen som knyts för att sedan ta kärleksfulla porträtt på er två som brudpar och därefter finnas med under vigseln och gratulationerna från alla nära och kära eller så vill ni bara att jag är med er under en del av bröllopsdagen och tar vackra porträtt på bara er två? I samtliga paket ingår en planeringsträff då vi träffas och går igenom alla era önskemål kring fotograferingen. Under planeringsträffen gör vi även en liten provfotografering för att ni ska få känna på hur det känns att stå framför min kamera. Att ni har provat det innan er stora dag brukar kännas bra för både er som brudpar och för mig som fotograf och det gör att det känns mindre spänt och pirrigt när det väl gäller.

 

 

 

text-brollop-5

brollopsfotografering-text-till-sida-jan-2107Er bröllopsdag är en av de största dagarna i ert liv och självklart ska ni ha bilder som blir minnen för livet från en sådan dag! Ingen blir gladare än jag när ni har bestämt er för att det är jag som får det fina uppdraget att vara er bröllopsfotograf för jag älskar bröllopsfotograferingar! Ni bokar er fotografering genom att mejla till Maria O Photo på adressen info@mariao.se. I mejlet får ni gärna berätta lite om er och ert bröllop och om var och när ni ska gifta er och självklart får ni ställa frågor till mig. Jag svarar alltid på mejl och det kommer inte att dröja länge förrän ni hör något ifrån mig. När vi kommit överens om plats, datum och annat viktigt får ni en bekräftelse av er bokning och så fort det är klart börjar jag längta något alldeles väldigt efter att få träffa er och få vara en del av er stora dag!

boka-nu-cirkel-1

maria-o-photo-brollopsfotograferingar-sida

 

Vill du veta mer om vem jag är och hur jag jobbar får du mer än gärna kontakta mig! Vill du se fler bilder från mina bröllopsfotograferingar? Kika gärna på min blogg där du under kategorin ”bröllopsfotograferingar” kan se mer.