Bröllopsporträtt i Kyrkheddinge …

maria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-brudbukett-brudbukettermaria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-brudbukett-brudbuketter-brudmaria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-vackra-kyrkheddinge-brudklanningarmaria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-kyrkheddinge-brudbukett-brudbukettermaria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-kyrkheddinge-ang-tva-brudarmaria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-kyrkheddinge-ang-tva-brudar-haruppsattningmaria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-kyrkheddinge-ang-tva-brudar-1maria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-tva-brudar-vackramaria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-karlek-varmemaria-o-photo-brollopsfotograf-kyrkheddinge-bro-karlekmaria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-varmemaria-o-photo-brollopsportratt-kyrkheddingemaria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-tva-brudar-kyrkheddinge-sommarmaria-o-photo-brollopsfotograf-brollopsfotografering-kyrkheddinge-karlek

Varje familj och varje brudpar som jag får möjligheten att möta i sällskap med min kamera får en speciell plats i mitt hjärta. Kanske låter det lite klyschigt i dina öron men det är faktiskt helt sant! En mycket känd fotograf, Annie Leibovitz, lär ha sagt ”I was not afraid to fall in love with these people” om sina bilder och om de hon fotograferat. Kanske skulle jag inte uttrycka det som att jag blir kär i mina familjer och brudpar men helt klart uppstår det många gånger en speciell relation under en fotografering som gör att jag bär med mig dessa fina möten i hjärtat. De här två fantastiska brudarna är förstås inget undantag!

När de först kontaktade mig och nämnde ett datum som jag förstod var en torsdag trodde jag att jag hörde fel. Tanken hade inte slagit mig innan men visst kan man göra en helt vanlig torsdag i augusti till en vacker bröllopsdag i Kyrkheddinge och det var precis vad de gjorde! Först en vigselceremoni i trädgården till Hemvärnsgården i Kyrkheddinge och sedan massor med härliga gratulationer av släkt och vänner. Därefter tog jag med mig brudparet för nästa del av bröllopsfotograferingen, en stund bara för brudparet och för deras bröllopsporträtt. Platsen som vi tillsammans sett ut för porträttfotograferingen var en äng alldeles i närheten av Hemvärnsgården och just ängar är en miljö som jag tycker passar väldigt bra till fotograferingar. Det är en öppen och luftig miljö som både kan bjuda på grönska och på brända toner och det är en miljö där man oftast får vara i fred från nyfikna blickar. Den här augustidagen hade solen lite svårt att bestämma sig för om den skulle gömma sig bakom molnen eller inte och vindarna var allt lite svala men vilka bröllopsporträtt det blev! Så vackra, så mycket närhet, värme och kärlek! Och dessutom värdefulla minnen att värma sig med en kall vinterkväll som denna.

 

4 svar till “Bröllopsporträtt i Kyrkheddinge …“

  1. Det är något speciellt med bröllop. Den där totala lyckan som lyser som en aura omkring ett brudpar. Vackert, kärleksfullt och lyckligt

    Kram Kajsa

  2. Så vackra de är tillsammans. Kan förstå att du får en fin kontakt och relation till dem. Det syns på bilderna. Ha en fin dagKram Pernilla

  3. Vilken underbar hemsida du har! Du skapar fantastiska bilder! 🙂 Inspiration för mig som ska fotografera mitt första samkönade bröllop nästa helg <3

  4. Maria.O skriver:

    Åh tack! Det var roligt att läsa och roligt att du hittade inspiration hos mig 🙂 Lycka till med bröllopsfotograferingen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.